řazení jde strašne ztuha
Moderátor: peta.smolik
řazení jde strašne ztuha
Zdravím, chtěl bych se zepta mám Fiat Bravo r.v. 2007 1,9 Jtd 110KW najeto cca 123tisic km. a posledni dny vzdy rano jde strasne ztuha radit rychlosti hlavne zpatecka vubec nelze nekdy zaradit proste kdyz auto nekolik hodin cca 6-12 stoji tak pak jde tezko radit ale kdyz s nim jezdim tak po chvili jizdy jde radit uz lepe ale i tak porad ztuha jak kdyby rychlosti nechteli zaskocit radici pakou kam mají ale neškrči to přes zuby nic proste to tam nejde dat ta rychlost máte s tím nekdo zkusenosti dekuji za radu.
- Reklama
Re: řazení jde strašne ztuha
zdar, měl jsem podobný problém, motor 1.6 multijet, rychlosti šly řadit hodně ztuha. Po vyřazení např. 5stupně se řadicí páka nevrátila zpět do pozice neutrál, takže byl problém řadit stupeň 3 a 4. Mechanik to pročistil a už to jde o dost lépe, případně časem budu měnit převodovkový olej, pokud to zase bude tužší a nebude se mi páka po vyřazení rychlosti sama vracet na neutrál.
-
- Zkušenej Fiaťák
Re: řazení jde strašne ztuha
Mal som rovnaky problem. Na Grande Punto. Nesla mi radit 5, 6. Boli to lanovody. Treba ist do servisu, kde veci aj opravuju. Mne to mechanik vycistil, premazal a vsetko islo minimalne dalsi rok, co som to auto mal uplne bez problemov. Za 20 euro som mal problem vyrieseny. Nove lanovody tusim stali 100.