štartovanie za studena a dlho toči štarter
Moderátor: peta.smolik
štartovanie za studena a dlho toči štarter
Zdravim som tu nový a jednim očkom som to tu prešiel a mám taký problém na fiate bravo že ked auto dlhšie stoji tak štartuje až na druhý krat sem tam aj na prví ale to musim dlho točít auto tahá všetko v poriadku spotreba ok olej som menil asi 1500 km dozadu mám ho mesiac kontrolka airbagu mi svieti ale už mi aj zhasla raz a teraz natrvalo svieti neviem či to bude kontakt alebo sa mám niekde opýtat na to vo fiate ale z tým štartovanim by som potreboval pomôct v servise povedali ked to tam mali že vstrekovače ale tým som si neni istý autu neklesaju otačky nič všetko v poriadku nejaku radu alebo či sa s tým niekto nestretol dakujem pekne a autičko je pekne super výbava motor je tam 1.9 85 kw 8ventil multijet
Fiat Bravo 2008 1.9 Multijet 85Kw včelička :)
- Reklama
Re: štartovanie za studena a dlho toči štarter
Podíval bych se na DIAG, na tlak v liště při startování. Na UNIJETu sme měli taky problém se startováním až nakonec nechytl vůbec -> nízký tlak v liště -> jeden vstřikovač nedržel tlak.
budem to musiet dat kuknut nech to poriadne pokukaju lebo som sa s tým ešte u aut nestretol aby to zle štartovalo keby bili zle žhaviče tak ano ale toto nevim uvidíme
S tím špatným přepadem se to za jízdy chovalo k nepoznání. Na diag netřeba do servisu. Kdejaký mechanik či talian co se tím zabývá by měl mít ecuscan.
No zastavim sa vo fiate a nech mi kuknu aj ten airbag za jazdu yo clovek nepozna ze s tym daco je ale ked to startujem za studen tak dlho toci ked uz je zohriaty tak v pohode dik za radi budem informovat na fore
Zacal som riesit airbag problem je pod volanton tam je nejaky kruzok ktory tie obvody spaja a ze to spaja vsetky okruhy pacok volantu ted smerovky svetla stierace aj ten airbag a cely ten komplet musi ist prec aby tam dali bud novy alebo pouzivany no uvidim co mi povedia ked ho zozenu nový diel stoji 300 eur a používani za 100 uvidíme že do týdžna dvoch by ho mali zohnat
hladaj aj na stilo, su rovnake tie packy, tento rok som predal za 1000CZK, 100e mi pride ako zlodejina...
BRAVO 2010, 1,4 66kW, Tempomat ,LPG BRC
Multiecuscan 2,2
excars:
Punto Mk2b 2003, 1,2 44kW
Punto Mk1 1996, 1,1 40kW
Panda Mk1 1988, 750i 25kW
Multiecuscan 2,2
excars:
Punto Mk2b 2003, 1,2 44kW
Punto Mk1 1996, 1,1 40kW
Panda Mk1 1988, 750i 25kW
Ahoj, nechcem zakladať novú tému, na mojom Brave besprostredne po naštartovaní strašne zaškrípe pravdepodobne štartér. viem že to vačšinou býva poškodený pastorok a preto sa pýtam dá sa meniť alebo len celý štartér? vďaka
Bravo 2, 1,4 16v
pastorek se špatně vysouvá nebo vrací. Rozdělat a vyčistit ,namazat.
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
ako píše kolega rozobrat vyčistit viem že v trenčine vola sa to autoeletktro ilavksy robia štartery a alternatory repas a take srandy tušim dáva an veci aj ročnu zaruku . no zohnat keby tých vrakovisk bolo viac
už nemám problem s štartovanim ale to že mi dlhšie žhavii a potom ked naštartujem tak mi otačky idu nad 1000 ked je studený motor. ked je zohriaty a vypnem ho a skusim tak žhavenie asi 1 sekunda a ide bez zvyšenia otáčok a to už som menil čidla teploty malo to ževraj pomoct neviem kde by mohol byt problem ?