Zdravím punťáci.
ptám se na zapojení denního svícení Punto mk2 188 1,2 8ventil.
Mám tam 3 dráty.
Bílý jsem připojil k obrysovým.
Černý na baterii - pól.
Červený si narvu do xxx, bo nevím kam s ním.
Píše se tam k zapalování, ale to je pro mě široký pojem. Mám to spojit s nějakou pojistkou, nebo s čím?
Prosím poraďte.
Fil
zapojení denního svícení Punto mk2 188 1,2 8ventil
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: zapojení denního svícení Punto mk2 188 1,2 8ventil
Je viacero druhov a prwto je otazka, ci tam mas nejaky modul, ktory riadi rozznutie. Ale kedze mas pripojit k zapalovaniu, tak modul asi nemas a DRL svietia pri 12V. Teda Ti staci pripojit ich v podstate k akemukolvek napatiu 12V, ktore sa vyskytuje pri polohe klucika umoznujucej chod motora. Ked sa pozries na zapalovanie, tak vlavo hore je oranzovy drat-na tom to mame mnohi... Tie DRL nemaju vlastnu poistku...
Fiat Punto Classic 1.2 8V MK2B, bez tuningu, ale volam ho Puntiak
Re: zapojení denního svícení VYŘEŠENO
Pořád ty světla svítila.
Asi ta slibovaná říď. jednotka byla zapomenuta ve fabrice. Tak jsem to vyřeši jinak a bez protahování drátu do kabiny?
Tak jsem LED světla propojil černým a červeným, u jednoho LED ten bílý zaslepil a ten propojený červený a černý dal z každé strany obrysové žárovičky a svítí to tak jak má. Po nastartování svítí a po zapnutí světel nesvítí.
A na lambda jsem dal + červený
Ale díky za pomoc
Asi ta slibovaná říď. jednotka byla zapomenuta ve fabrice. Tak jsem to vyřeši jinak a bez protahování drátu do kabiny?
Tak jsem LED světla propojil černým a červeným, u jednoho LED ten bílý zaslepil a ten propojený červený a černý dal z každé strany obrysové žárovičky a svítí to tak jak má. Po nastartování svítí a po zapnutí světel nesvítí.
A na lambda jsem dal + červený
Ale díky za pomoc
Re: zapojení denního svícení Punto mk2 188 1,2 8ventil
Tak predpokladam, ze si kazdy premera pred tym, nez nieco urobi. U mna to je tak, ako som pisal. Ale nie je co riesit, ak Ti vsetko funguje ako ma a si spokojny.
Fiat Punto Classic 1.2 8V MK2B, bez tuningu, ale volam ho Puntiak