Autoradio Fiat Bravo 2007

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Picko
Fiaťák

Re: Autoradio Fiat Bravo 2007

Příspěvek od Picko »

Ptm urcite daj nejaky feedback, ze ake to je, ako to hra, ci to funguje spravne, pretoze terajsie USB Blue&Me co tam je, by som najradsej vyhodil. Ani by som to nikomu nedaval, lebo taky neprajny nie som
Reklama

Picko
Fiaťák

Příspěvek od Picko »

Hojte chlopi,

rozmyslam ze si dorobim mensi subacik so zosikom do Brava, no nerad by som menil radio, nechcem velke zasahy robit do auta. Otazka je, ci je mozne nejak ziskat dva cinchove vystupy z radia pre zosik. Alebo to radio nebodaj uz ma? Chcem vsetko nechat povode ako je, len si chcem dokupit subak dozadu, ktory ked treba, hocikedy vyberiem. Ma s tym niekto skusenosti? Dakujem. Popripade ak by bola nejaka schema, uvital by som aj tu.

Dakujem.
amiga
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od amiga »

Picko píše:Hojte chlopi,

rozmyslam ze si dorobim mensi subacik so zosikom do Brava, no nerad by som menil radio, nechcem velke zasahy robit do auta. Otazka je, ci je mozne nejak ziskat dva cinchove vystupy z radia pre zosik. Alebo to radio nebodaj uz ma? Chcem vsetko nechat povode ako je, len si chcem dokupit subak dozadu, ktory ked treba, hocikedy vyberiem. Ma s tym niekto skusenosti? Dakujem. Popripade ak by bola nejaka schema, uvital by som aj tu.

Dakujem.
vystup radio nema.aj ja som rozmyslal ako ty.aj ked som kupil iso redukciu do zadu radia,tak to neslo..nakoniec som to vyriesil origo subwooferom z brava.
fiat croma 1.9jtdm 88kw
Picko
Fiaťák

Příspěvek od Picko »

A kde si ho kupoval ak sa mozem opytat? Da sa niekde zohnat? A jak sa vlastne zapaja? :)
amiga
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od amiga »

Picko píše:A kde si ho kupoval ak sa mozem opytat? Da sa niekde zohnat? A jak sa vlastne zapaja? :)
z vraku,ale chcem ho predat..zapaja sa na origo radio.len prehodis konektor. a natiahnes jeden plus na poistkovu skrinu...
fiat croma 1.9jtdm 88kw
Odpovědět

Zpět na „Bravo 2“