Vŕzganie dverí
Moderátor: peta.smolik
Vŕzganie dverí
V poslednom case mi zacali vŕzgat prave spolujazdcove dvere, minul som uz pol spreja wd40 no bez uspesne, zistil som ze nevrzgaju panty ale to medzi pantami v strede.Ale tak ze ked otvaram tak nevrzga iba ked tie dvere zatvaram.Nejake rady ako tomu predist, nejaky pripravok alebo kam presne strieknut wd40.Dakujem za rady.Doraz a pánta premazané, bez úspešne.
- Reklama
Re: Vŕzganie dverí
Ahoj wd40 je dosť sucha veď skús niekde strieknuť a po hodinke ani naznak maziva . Vyskúšaj iný olej -mazivo. Celkom dobre mi funguje mazivo z lidla na reťaze motoriek bicyklov nevysychá a je priehľadne a ani nekvapká.
Re: Vŕzganie dverí
Skúsil som aj profesionálne mazivo denicol na mazanie motocrossových retazí na motorke no stále bezúspešne.Cinkque píše:Ahoj wd40 je dosť sucha veď skús niekde strieknuť a po hodinke ani naznak maziva . Vyskúšaj iný olej -mazivo. Celkom dobre mi funguje mazivo z lidla na reťaze motoriek bicyklov nevysychá a je priehľadne a ani nekvapká.
Re:
Podla mna skor vŕzganie.panaman1 píše:Ked je to skor pukanie ako vrzganie, a robi to ta stredna vlnita ticka ci vlastne drzi polohy dveri, tak s tym neurobis nic, tam je znicene take plastove puzdro...takze jedine vymena, alebo si zvyknut..a skus staru dobru vazelinu nie pochybne WD.