budíky

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
kunisek
Začátečník

budíky

Příspěvek od kunisek »

nazdarek vsichni, mam cinkve 0,9 a mam tam tu pristrojovku, ktera nema ukazatele teploty, chtěl bych tam dat s tim ukazatelem pujde mi tam???? diky za info. jo a taky se zeptam jestli ji nahodou nema nekdo na prodej, popripade kde ji sehnat. jeste jednou diky. :?
CINQUECENTO 0.9 SX Soleil
Reklama

pavelp
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelp »

Ahoj, kamarád si nechat připojit do cinquecenta SX přístrojovku ze Sportinga a fungujemu jak teplota vody tak otáčkoměr - připojoval to známej ze servisu fiat. Zkoušeli jsme to jen zapojit sami (vyndat staré budíky a zapojit ze sportinga, ale nefungovalo to).
Pavel Cinquecento Sporting, 126 ,,Abarth,,
kunisek
Začátečník

Příspěvek od kunisek »

hm...., tak to jo. no ja jeste nesehnal ty budiky a nevim jestli je sezenu.docela me to stve ze tam neni ten ukazatel teploty. nevis o necem????
pavelp
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelp »

Ahoj. můžu se podívat na šrotě. Ja mám doma jeden navíc, ale taky pouze s ukazatelem paliva... Nejlepší by byl sporting s otáčkoměrem. Obrázek
Pavel Cinquecento Sporting, 126 ,,Abarth,,
kunisek
Začátečník

Příspěvek od kunisek »

no to jo,ale me bude stacit jen s tou teplotou. kdyby jsi mohl, tak se mi tam podiv. diky.a dej vedet
lubo
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubo »

Zdravím, potřebuji poradit,kam připojit signál pro otáčkoměr v Cinqe 0,9 sehnal jsem budíky ze Sportingu,a při napojení na dolní cívku neukazuje otáčkoměr správně a ještě ktomu skáče.Díky za odpovědi.LUBO,lubo@mutanttuning.cz
Lubo - Mutanttuning klub
Odpovědět

Zpět na „Cinquecento“