MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) Martinez
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak nalozenej jezdit nebudu, ale ve ctyrech asi jo, k tomu jeste nejaky tasky....takze zatez +- 300kg, nejaky gumovy spunty tam jsou, a pri plnym rejdu mi drhnout o karoserii, to bych se chtel zeptat taky, jak se to da vyresit nevim presne co je tam za pruziny, v nedeli /kdyz bude hezky/ to budeme zvedat, tak kouknu vyfotim a pak napisu.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jj taky se mi zamlouva dneska jsem si obednal audio komponenty a tak me v brzky dobe ceka vyroba zadniho plata + bednu na subwoofer, nejaka ta kabelaz po aute... jeste ze mam kamarady, co mi s tim "radi" pomuzou. Nevite nahodou nekdo, kde by se dali sehnat nahradni dily? Potreboval bych sehnat plastovou krytku prednich repro co jsou na dverich, tak kdyz by jste vedeli nejakou www adresu, tak napiste. thx
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
zkus kouknout na www.adh.cz jo a pěkný Punto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Nevim proc, ale nejak nechapu tvoji odpoved...Erikson píše:zkus kouknout na www.adh.cz jo a pěkný Punto
2Marti
Mno nechci do toho kecat ale Sony-Xplode basaky a celkove muzika sux...mel sem to asi rok v aute a nemuzu pochvalit...
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
2Kosta: Mám dost známých, co mají radio Sony, a nikdo z nich si nestěžuje. Je pravda, že se tu hodně platí značka, ale taky můžu koupit radio značky Alpine, a zaplatit za něj jednou tolik. A k tomu subwooferu, tak jeden známý má 2 Magnaty, a jeden má právě Sony X-plod 1300W, a nezní mu to špatně, k tomu má ještě 4-pásm komba sony s 360W, radio má taky Sony, a zvládá mu to vše, a to mi stačí, jak říkám, nebudu s tím jezdit na dB drag
2Marti
To jo na normal poslech to staci ale za ty prachy se da poridit mnohem lepsi kvalita ale mas pravdu ze svou praci to odvede lepsi nez original
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele: