budíky Punto GT
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
budíky Punto GT
nevíte někdo jak to je když předělám do obyč Punta budíky z GT? pasuje to normálně? myslím teď konektory na sebe a jestli to i funguje normálně bez nějakých úprav? neberu teď tlak turba a tlak oleje to je jasný
- Reklama
Re: budíky Punto GT
nikdo neví?
podle mě by ti minimálně tachomert měl ukazovat blbosti a dost o tom pochybuju protože GT má jinou elektriku
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
s tím tachometrem si to právě nemyslím šak to je přes lanko mechanicky, právě vím že to tady pár kluků má tak bych potřeboval rady od nich
ja to mám tiež prerobené....
čiže...
rychlosť ak máš lanko zoženieš zan náhradu generátor inpulzov, nahodíš ho na prevodovku a vpredu za motorom na šoferovej strane najdeš plastový kryt pod ktorým je 3 pinový konektor, tam to zapojíš a funguje rýchlosť a neukazuje bludy...
ak máš elektrícký náhon len nahodíš prístrojovku
potom treba do prístrojovky priviesť ešťe pár napájaní lebo gt má všetko napájané cez tie konektory na prístrojovke nie je to poprepájané na plošnom spoji prístrojovky..... minimálne tam bude treba priviesť 1 prívod z vedlajšieho konektora na dobíjanie a mazanie (kontrolky)
dá sa rozbehať aj tlak oleja len treba dopredu dotiahnuť kábel, kúpiť (zohnať snímač) a ukazuje...
pre trošku zdatného človeka žiadny problém
asi toľko
čiže...
rychlosť ak máš lanko zoženieš zan náhradu generátor inpulzov, nahodíš ho na prevodovku a vpredu za motorom na šoferovej strane najdeš plastový kryt pod ktorým je 3 pinový konektor, tam to zapojíš a funguje rýchlosť a neukazuje bludy...
ak máš elektrícký náhon len nahodíš prístrojovku
potom treba do prístrojovky priviesť ešťe pár napájaní lebo gt má všetko napájané cez tie konektory na prístrojovke nie je to poprepájané na plošnom spoji prístrojovky..... minimálne tam bude treba priviesť 1 prívod z vedlajšieho konektora na dobíjanie a mazanie (kontrolky)
dá sa rozbehať aj tlak oleja len treba dopredu dotiahnuť kábel, kúpiť (zohnať snímač) a ukazuje...
pre trošku zdatného človeka žiadny problém
asi toľko
díky moc jsem zase o něco chytřejší
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ahojte.napisem do toho vlakna...mam tiez budiky s tlakom turba a oleja.turbo bude fungovat asi uz zajtra,moja otazka znie?palivo teplota funguje tlak oleja asi ano(hned to skocí na 3-ku)len to nesvieti.chcem sa opytat daju sa prehodit zasuvky tak aby to robilo problem.snazil som sa to zapojit...zajtra este kupim ziarovky do palubky a uvidime....
ale poviem Vam super to vyzera
ale poviem Vam super to vyzera
Fiat Punto 1.7 TD SX60 46KW/4500min rv.96/MK1 silver flash
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
no ja som popozeral kopec videí na youtube ohladne budikov....a prisiel som na taku vec ze GT budiky co som videl tak tlak oleja mali na stupni "3"(po otocení klucikom)
Fiat Punto 1.7 TD SX60 46KW/4500min rv.96/MK1 silver flash
-
- Začátečník
neviete niekto ako demontovat krycie sklo z budikov z punta MK1? Zavadzia tam ten cuplik na nulovanie KM, da sa z neho ten klubucik stiahnut?
samo že dá,pokud to někdo nepřilepil.ale dost tam drží.
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
ja daval budíky z gt na 1.6kde sem měl el nahon takže sem nic nepřehazoval jen tlak při otočení jak píšete je hned na 3b ale jinak vše funguje .... za klobouiček zatahni apovolí
punto cabrio 90 1,6 8v 65kw mpi
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td