Ahoj ,svezl jsem se v Croma 2.4 JTD 200ps a jsem z ní nadšený,nenápadný a velice silný vůz ,než si nějakou vyhlídnu chci se zeptat jaké máte zkušenosti z odinstalováním těchto kurvítek s doporučením kde to dělají spolehlivě a za rozumnou cenu.I když bude toto "zařízení" funkční musí z mého auta okamžitě ven a nejen ků-li spotřebě.
Děkuji
Croma 2.4 jtd EGR off a DFP off ?
Moderátoři: peta.smolik, Globusman
- Reklama
Re: Croma 2.4 jtd EGR off a DFP off ?
ja som ssi to dal prec hned po kupe auta..robil mi to chlapik z CR: http://www.alfisti.cz/forum/viewtopic.php?f=37&t=9461" onclick="window.open(this.href);return false; ten uplne hore cenler.. a nechaj si aj odpojit tie klapky v sani..koli nim ma kazda 2.4jtd problem so startovanim. on mi dal aj kus,ktory sa dava miesto dpf. inak spotrebu nepozorujem ze mam mensiu,ked nemam dpf. ani nejake moc zrychlenie nieje väcsie. a daval som si to bez chipu.. do 200eur mi to urobilpagotamd píše:Ahoj ,svezl jsem se v Croma 2.4 JTD 200ps a jsem z ní nadšený,nenápadný a velice silný vůz ,než si nějakou vyhlídnu chci se zeptat jaké máte zkušenosti z odinstalováním těchto kurvítek s doporučením kde to dělají spolehlivě a za rozumnou cenu.I když bude toto "zařízení" funkční musí z mého auta okamžitě ven a nejen ků-li spotřebě.
Děkuji
fiat croma 1.9jtdm 88kw