Zdravím všechny
Mám problém s airbagem spolujezdce,pořád mi svítí.Byl jsem s tím ve fiatu tam to dali na počík, vyresetovali ,všehovšudy 10minut a 700kč v p..... .Sotva na to sedl mladej už to zase svítí.Než zase pojedu do servisu chtěl jsem jenom zjístit jestli s tím neměl někdo problém a čím to bylo.
Předem dík
airbag
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: airbag
Tvůj problém nejspíše tkví v sedadle spolujezdce. Je tam totiž čidlo, které sleduje, jestli na té sedačce někdo sedí. Aby v případě nehody nevyletěl i pytel u spolujezdce, když tam zrovna nikdo není. Řešení spočívá v nahrazení toho čidla rezistorem, který nahrazuje polohu "sedadlo obsazeno". Jediná nevýhoda je, že pytel vyletí v případě nehody vždy, tedy i když tam nikdo nesedí. Hodnotu toho rezistoru nevím, ale dala by se vyčíst z maera webu: www.fiatmareaclub.comemilio05 píše:Zdravím všechny
Mám problém s airbagem spolujezdce,pořád mi svítí.Byl jsem s tím ve fiatu tam to dali na počík, vyresetovali ,všehovšudy 10minut a 700kč v p..... .Sotva na to sedl mladej už to zase svítí.Než zase pojedu do servisu chtěl jsem jenom zjístit jestli s tím neměl někdo problém a čím to bylo.
Předem dík
Alfa Romeo 147 JTD
Fiat Marea Weekend TD100
ex Fiat Bravo 1.8 GT
ex Fiat Punto 1.7 TD
<b>www.fiatbravoklub.com</b>
Fiat Marea Weekend TD100
ex Fiat Bravo 1.8 GT
ex Fiat Punto 1.7 TD
<b>www.fiatbravoklub.com</b>