Skúsim ešte či neporadíte...
mal som prasknutú hadičku odvetrania spod veka ventilov- nebola deravá, vyčistil som tú špirálovitú sieťku - bolo to celkom zanesené a odvtedy po studenom štarte otáčky z cca 1300-1500 rýchlo padajú nadol, začne sa dusiť, potom stúpnu späť nahor, potom chvíľu mierne kolísanie a následne sa to ustáli. Zvukový prejav samozrejme všelijaký....
Vo fiate mi doporučili vymeniť čidlo sania, samozrejme že to nepomohlo - našťastie som kúpil náhradu Elit relat. lacno...
Otázka: myslíte že by pomohlo zmazať tie autoadaptačné dáta?
Ktorý servis KE- KE okolie?
po vymene hadičky problém studený štart
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
po vymene hadičky problém studený štart
sporting speedgear r.v. 2000
- Reklama
Re: po vymene hadičky problém studený štart
Moje rada kdyz sundas tu hadicku a vycistils aj spiralku tak neni naskodu vicistit aj tu klapku a pak je dulezite mam dojem na 1 hodinu ale mozna aj dil ja nechavam pres noc odpojeno od baterky a pak zapojit otocit klicek do prvni polohy a asi jednu minutu ale nechavam asi 3 nechat tak tim se samonastavy klapka a pak nastartovat a nechat bezet par min na volnobeh behem toho to muze delat drobne skoky ale ty by se mely ustalyt a tim asi vse protoze kazde vycisteni je zmena na kterou se musi rj prizpusobyt jenze kdyz vycistis jen neco tak ne vzdy se ji to dari ale jinak uz sem tu parkrat cetl ze kolisani otacek je u fiatu celkem bezne:-)
Punto mk2 sporting 1.2 16v LPG muj 1:)
Re: po vymene hadičky problém studený štart
klapka bola čistá - tú som robil nedávno.... finta je v tom že predtým to bežalo krásne - otáčky vyšli hore a potom pomaličky klesali... po výmene hadičky to blbne....
sporting speedgear r.v. 2000