chlapi mam taky zatial neriesitelny problem, forum som obehol viackrat ale vela mi to nepomohlo. ide o vibracie ktore sa pri brzdeni prenasaju az na volant, trasie autom a brzdovym pedalom. Robi to len ked idem nad 70/80 km/h a chcem brzdit.ak idem po meste mozem brzdit ako chcem-prudko,silno....brzdi bez chvenia.
ramena - nove
capy - nove
loziska - nove
kotuce - nove
platnicky - nove
predne brzdove hadicky - nove
kola - vyvazene
geometria - je
"zacalo mi to robit" jak som prezul zo zimnych ja letne-tie davam uz 4 roky aj s vymedzovacimi podlozkami a zatial bolo dobre. Skusal som dal potom naspat tie zimne a triaslo.neviem co sa mohlo medzi tym prihodit.
3 razy po STK mam zadne brzdy vzdy slabsie a slabsie-ale neriesil som to, tie zadne bubny po otvoreni vyzerali funkcne.
z tych podobnych problemov som sa nedocital ako to nakonec dopadlo.
brzdy a vibracie
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: brzdy a vibracie
tyto příznaky ukazují na zvlněné /hazející/brzdové kotouče.Pokud jsou ale nové tak můžou být špatně namontovaný.
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
- skybar
- Zkušenej Fiaťák
Treba ísť na to systematicky,najprv daj stiahnuť,zarovnať brzdové kotúče a daj nové platničky od iného výrobcu,mne to pomohlo.Sústruženie a platničky ma vyšli na 30€+robota zadarmo,sám som si to pozakladal.Ak to nepomôže tak neviem čo iné to môže byť.
PUNTO MK1 55,r.v.96,40KW,ELX, 5dver.
ono to zacalo na tych starych, tie novu su textar kotuc a platnicky sada. kamos ich objednava a montuje stale a zatial nic.....na tyh brzdach snad uz len strmen zeby nejak nesedel
Zadné bubny - odskúšaš jednoducho, rozbehni sa a začni jemne priťahovať ručnú brzdu...
Pokud ti skáče předek i přes to, že je vše nové, tak zkus voli ložisek, ty za tím, pokud se nemýlím, často bývají a nikdo je nevezme v potaz...
Zvedni kolo a zkus s ním hýbat směrem k sobě a od sebe - v axiální ose, jako bys ho chtěl sundat, když máš povolené šrouby kola.
Zvedni kolo a zkus s ním hýbat směrem k sobě a od sebe - v axiální ose, jako bys ho chtěl sundat, když máš povolené šrouby kola.
Puntík 55s na LPG