Kabinovy filter
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Kabinovy filter
Zdravim
Mam punto 1,2 8v rv 2001.
Chcel by som vymenit filter no nejak ho nemozem najs. Je mozne , ze ho nemam od vyroby.
Dakujem za odpoved.
Mam punto 1,2 8v rv 2001.
Chcel by som vymenit filter no nejak ho nemozem najs. Je mozne , ze ho nemam od vyroby.
Dakujem za odpoved.
punto mk2 1,2 8V 44kw
- Reklama
Kabinovy filter
Cau, mas ve výbavě klimu ?
Odesláno z iPhonu
Odesláno z iPhonu
Černý Fiát Punto II 1.9 JTD SX r.v. 2001
Re: Kabinovy filter
Nevím, jak je to u mk2 ale mk1 ho má pěkně schovanej. Musíš sundat stěrače a celej ten plast pod nima, pak ho už najdeš.
Fiat Punto 60sx '96
Fiat Punto 60 SX, r.v. 1997, 3dv., French Exports
http://another.rajce.idnes.cz/Punto
http://another.rajce.idnes.cz/Punto
Pod kastlíkem na straně spolujezdce. Vyšroubuje se několik šroubů, myslím že s křížovou hlavou, které drží plastové víčko za kterým je napříč vložený filtr.
Fiat Punto (188) 1.2 8V ELX 5d
do provozu: 9/2000 Italy
do provozu: 9/2000 Italy
Klimu nemam. Tam kde by mali byt sruby su iba diery a namiesto toho lastoveho krytu tam neni nic. Je to cele v jednom kuse. Takze tam asi neni. Da sa to nejak urobit aby som ho tam dal??
Dakujem za odpovede
Dakujem za odpovede
punto mk2 1,2 8V 44kw
chlapci menil sem kamosce kabinak na puntu po facu 2005 setril sme dal sme STARLINE a doporucuju nedelejte to byl o pul cm sirsi a nemohl sem ho tam dostat smrsknul se a nevedel sem co delat at tam neprofukuje , nakonec me napadlo oblepit kraje k tomu drzacku abych ho nemusel zahodit. Proste smejd mam druhej aj do lancie co pasuje do alf, a fiatu stejny rozmer a ten by mel pasovat ten tam dokonce mam,ale uz to radej neriskuju
daval som aj starline a nikdy nebol problem. problem bol len v tom ze mi niekedy dali iny filter na ine auto...takze si to vzdy kontrolujem co mi vydaju...nebolo viac moznosti na na tvoje auto? mozno sa menilo pocas roku vyroby, pripadne facelift preto si mal zly filter....
inak filtre byvaju bud pod stieracmi, alebo za kastlikom. ked to mas v jendom celku tak pozri pod stierace.....
inak filtre byvaju bud pod stieracmi, alebo za kastlikom. ked to mas v jendom celku tak pozri pod stierace.....
cislo dle katalogu souhlasilo,takze blbe vyrobene. jina moznost tam nebyla ta byla uplne jina on byl proste delsi,ale poradil jsem si.