CELOSLOVENSKY PUNTO ZRAZ OD 22-24.8.2014 NITRIANSKE RUDNO
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
CELOSLOVENSKY PUNTO ZRAZ OD 22-24.8.2014 NITRIANSKE RUDNO
Pozyvam vsetkych priaznivcov znacky FIAT PUNTO na 4. celoslovensky zraz ktory sa uskutocny v dnoch od 22 - 24 . 8 . 2014 v kempe na NITRIANSKOM RUDNE
1.
Info o kempe:
- samotný kemp sa nachádza priamo na brehu priehrady pri obci Nitrianske Rudno, v údolí medzi Strážovskými vrchmi a pohorím Magura, len 12 km od kúpeľného mestečka Bojnice s jedinečným Bojnickým zámkom a najväčšou ZOO na slovensku.
Rekreanti majú k dispozícií WC a sprchy, zvlášť pre mužov a ženy, s teplou vodou.
Priamo v areáli sa nachádza viacúčelové ihrisko o rozmere 20x40m s umelou trávou a osvetlením pre malý futbal a tenis, detské ihrisko, kolotoče, prírodný amfiteáter a rôzne iné atrakcie. Nočný program s množstvom akcií a zábavu ponúka cez víkend nočný bar s diskotékou.
Stravovanie a občerstvenie zabezpečujú bufety s rýchlim občerstvením, pizzeria, reštaurácia a kafe bar v areáli kempingu pri recepcii.
Potravinárske výrobky, ovocie , zeleninu a drogistický tovar si môžu klienti zakúpiť v blízkom Supermarket COOP Jednota Prievidza v obci, vzdialenom cca 500 m.
2.
Ubytovanie:
- ubytovanie je možné priamo v areáli kempu, na výber je viacero možnosti:
Stan
Stanovanie, je možné podľa vlastného výberu miesta na trávnatých plochách pri vode nad plážou, v tieni pod stromami, na terasách s el. prípojkami, alebo na svahu nad amfiteátrom.
Okále č. 1 - 4
V okáloch za recepciou sa nachádzajú 4 - lôžkové ubytovacie jednotky s terasou, vybavené kuchynkou s chladničkou a varičom, vlastným WC a sprchou.
Mobilné domy č. MD 1 – 3
Mobilné domy majú dve izby (2x2 lôžka), WC, sprchový kút, kuchynku a spol. miestnosť s možnosťou prísteľky.
UBYTOVANIE SI NAHLASUJE KAZDY SAM ALEBO PO SKUPINKACH PRIAMO U MAJITELA NA tel. +421 905 204 739
ja nezodpovedam za ziadne ubytovanie!!! stanovanie sa nenahlasuje!!!
mame vyhradenu plochu pre cca 40-50 aut pri ktorych sa da aj stanovat tak ako to bolo aj minuly rok!!!!
Som dohodnuty z majitelom kempu ze pri vstupe sa zaplati LEN vlastnorucne zajednane ubytovanie
kedze minuly rok sme mali chaos vo financiach pri prichode na zraz je vstupne 5euro na osobu
v tejto cene mate zahrnute
1.poplatky za vstup ktore sa hradia autokempu
2.pohare, nalepky, darcekove predmety
3.zrejme aj male obcerstvenie v sobotu rano - toto sa este upresni
4. program bude priblizne taky ako minuly rok
piatok volny program
sobota prichod zaciatok od 09:00 - dalsi program upresnim
nedela program podla pocasia
TESIME SA NA VAS
1.
Info o kempe:
- samotný kemp sa nachádza priamo na brehu priehrady pri obci Nitrianske Rudno, v údolí medzi Strážovskými vrchmi a pohorím Magura, len 12 km od kúpeľného mestečka Bojnice s jedinečným Bojnickým zámkom a najväčšou ZOO na slovensku.
Rekreanti majú k dispozícií WC a sprchy, zvlášť pre mužov a ženy, s teplou vodou.
Priamo v areáli sa nachádza viacúčelové ihrisko o rozmere 20x40m s umelou trávou a osvetlením pre malý futbal a tenis, detské ihrisko, kolotoče, prírodný amfiteáter a rôzne iné atrakcie. Nočný program s množstvom akcií a zábavu ponúka cez víkend nočný bar s diskotékou.
Stravovanie a občerstvenie zabezpečujú bufety s rýchlim občerstvením, pizzeria, reštaurácia a kafe bar v areáli kempingu pri recepcii.
Potravinárske výrobky, ovocie , zeleninu a drogistický tovar si môžu klienti zakúpiť v blízkom Supermarket COOP Jednota Prievidza v obci, vzdialenom cca 500 m.
2.
Ubytovanie:
- ubytovanie je možné priamo v areáli kempu, na výber je viacero možnosti:
Stan
Stanovanie, je možné podľa vlastného výberu miesta na trávnatých plochách pri vode nad plážou, v tieni pod stromami, na terasách s el. prípojkami, alebo na svahu nad amfiteátrom.
Okále č. 1 - 4
V okáloch za recepciou sa nachádzajú 4 - lôžkové ubytovacie jednotky s terasou, vybavené kuchynkou s chladničkou a varičom, vlastným WC a sprchou.
Mobilné domy č. MD 1 – 3
Mobilné domy majú dve izby (2x2 lôžka), WC, sprchový kút, kuchynku a spol. miestnosť s možnosťou prísteľky.
UBYTOVANIE SI NAHLASUJE KAZDY SAM ALEBO PO SKUPINKACH PRIAMO U MAJITELA NA tel. +421 905 204 739
ja nezodpovedam za ziadne ubytovanie!!! stanovanie sa nenahlasuje!!!
mame vyhradenu plochu pre cca 40-50 aut pri ktorych sa da aj stanovat tak ako to bolo aj minuly rok!!!!
Som dohodnuty z majitelom kempu ze pri vstupe sa zaplati LEN vlastnorucne zajednane ubytovanie
kedze minuly rok sme mali chaos vo financiach pri prichode na zraz je vstupne 5euro na osobu
v tejto cene mate zahrnute
1.poplatky za vstup ktore sa hradia autokempu
2.pohare, nalepky, darcekove predmety
3.zrejme aj male obcerstvenie v sobotu rano - toto sa este upresni
4. program bude priblizne taky ako minuly rok
piatok volny program
sobota prichod zaciatok od 09:00 - dalsi program upresnim
nedela program podla pocasia
TESIME SA NA VAS
one world, one dream, one car
- Reklama
Re: CELOSLOVENSKY PUNTO ZRAZ OD 22-24.8.2014 NITRIANSKE RUDN
wow...teším sa tažko taraz potvrdiť účasť...ale budem robiť všetko preto aby som prišiel...
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
aj mi sa tesime a budeme robit vsetko preto abi sme prisli.
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
uz viem ktory vikend mi bude zle.. z alkoholu
Punto Cabrio
zas a opetPepoxx píše:uz viem ktory vikend mi bude zle.. z alkoholu
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
tak akurat som sa dozvedel velmi zlu spravu.... po tom co som link na zraz poslal segre odpisala mi ze vtedy je Uprising takze pravdepodobnost ze pridem je tym padom skoro nulova ach...
Punto Cabrio
tak tento rok sa hadam vidime po prvy krat ))
EX Fiat Punto 1.1, 55s '98 .....Never forget
NOW - Suzuki SWIFT 1,3 GLX with K&N AIR KIT / little ROCKET !!! :P
NOW - Suzuki SWIFT 1,3 GLX with K&N AIR KIT / little ROCKET !!! :P
more odkedy pocuvas regePepoxx píše:tak akurat som sa dozvedel velmi zlu spravu.... po tom co som link na zraz poslal segre odpisala mi ze vtedy je Uprising takze pravdepodobnost ze pridem je tym padom skoro nulova ach...
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
nepocuvam len raggae, ale asi pred dvomi rokmi som zacal chodit v TN do jednoho podniku kde byvali raggae akcie tuto zimu som bol aj na winter uprisingu, a tento rok mam listok aj na velke UP-ko lebo hovoria ze je to nieco neskutocne... kks jedine akcia kde chcem ist a vy jebnete zraz presne na ten vikend ...nic sak dame stretko na nejakom inom tuning zraze co uz nokovvalsky píše: more odkedy pocuvas rege
Punto Cabrio
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Nejak je tu ticho o celoslovaku. Chysta sa vobec niekto na zraz?
-
- Zkušenej Fiaťák
Kazdy o tom vie nepotrebujem aby kazdy potvrdzoval ucas je to este na facebooku tak kazdy o tom vie a ak sa postasti tak sbude aj rozosielanie emailov
-
- Zkušenej Fiaťák
Budu sa riesit aj nejake tricka? Bral by som
Punto Sporting 1.2 16v 59kW r.v 2000
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Peto ja som myslel na nejake tricka,ale Romandinho ma predbehol Aj my bi sme brali nejake.
- tak trička mali minulý rok úspech, uvidíme, či bude mať na to pepaxx čas ... ale musím uznať, že tie minuloročné trička sú super, nosím ho často a stále ako nové
- ale chcem upozorniť tých čo plánujú aj ubytovanie, aby si ho rezervovali čím skôr , lebo čo nevidieť budú mať všetko plné, viem ako to bolo minulý rok
- ale chcem upozorniť tých čo plánujú aj ubytovanie, aby si ho rezervovali čím skôr , lebo čo nevidieť budú mať všetko plné, viem ako to bolo minulý rok
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk