Detailovky...

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
DaMe
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Detailovky...

Příspěvek od DaMe »

Mam dotaz na Fiat Bravo 1.8 gt kdyz zastavim a vylezu z auta je nastartovany du k nadrzi a jek kdyby neci hrcelo nebo tak je to nejspis cerdlo z nadrze asi podavaci jde to hrceni njak odstranit nebo zeslabit?

Mam central pres klic a chtl bych to predelat na dalkovy nevite jestli potrebuji jen dalkovy ovladani pristroj nebo do vsech dveri dat njaky mechanizmus?
diky predem
Reklama

milajda22
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Detailovky...

Příspěvek od milajda22 »

DaMe píše:Mam dotaz na Fiat Bravo 1.8 gt kdyz zastavim a vylezu z auta je nastartovany du k nadrzi a jek kdyby neci hrcelo nebo tak je to nejspis cerdlo z nadrze asi podavaci jde to hrceni njak odstranit nebo zeslabit?

Mam central pres klic a chtl bych to predelat na dalkovy nevite jestli potrebuji jen dalkovy ovladani pristroj nebo do vsech dveri dat njaky mechanizmus?
diky predem
Ahoj, s tim prvním ti asi neporadim, tohle mi dělá u Brava taky. Ale ten centrál na dálku jde udělat bey problému, stačí si jen kopit jednotku k cetrálu s dálkou a napojíš to na dva kontaktz vycházejících z originílního centrálu (jeden je na kostru na otevření a druhý se dá na kostru na zavření). Mrkni se sem

http://www.levnealarmy.cz/dalkova-ovladani-27/

Ať se vede.
DaMe
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaMe »

diky za radu to sem potreboval diky moc
DaMe
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaMe »

uz mam do dalkovy ovl.sem mechos ale v elektrice se nevyznam mam dotaz vyndal jednotku centralu takova zluta krabicka ale co do cehoo kam mam zapojit?
http://www.levnealarmy.cz/dalkova-ovlad ... il-103.htm

dole je odkaz na zapojeni...
jde mi oto jestli mam rozdelat tu krabicku a napojit to na ni nebo jestli mam narvat draty do konektoru to je asi blbost...?pls rychle
DaMe
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Pomoc se zapojením centralu DO přes web

Příspěvek od DaMe »

potrebuju njakn poradit mam centrall na klic a mam ridici jednotku na DO neboli cely zamykani..mam venku jednotku klicku centralu rozdelal sem ji je to tišťák s dvema civkama a nevim jak co naco mam zapojit...prosim o radu diky moc predem
milajda22
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc se zapojením centralu DO přes web

Příspěvek od milajda22 »

DaMe píše:potrebuju njakn poradit mam centrall na klic a mam ridici jednotku na DO neboli cely zamykani..mam venku jednotku klicku centralu rozdelal sem ji je to tišťák s dvema civkama a nevim jak co naco mam zapojit...prosim o radu diky moc predem
Nevim kolik vede k originálnímu centrálu drátů, já mám dodělávaný centrál ale pokud je tam 8 drátu a to "hnědý, bílý, modrý, zelený, hnědý, bílý, černý a červený" a když se dotkneš nezapojených drátů" hnědý nebo bílý" kostry, tak by se měl centrál sám otevřít nebo zavřít.

Pak by jsi musel z řídící jednotky CZS01 zapojit tyto dráty:
Červený .... +12V
Černý .... kostra
Hnědý .... na nezapojený drát od centrálu hnědý
Bílý .... na nezapojený drát od centrálu bílý
Oranžový .... sirénka +12V
Černobílý .... by měl jít na kostru (nevim to jistě, ale mělo by to bejt na princip relátka nebo relátek, které spojují
a) černobílý a hnědý - zamkne
b) černobílý a bílý - odemkne)

ale si to ještě raději proměř !!!
Fiat Brava 1.4 12V 59kW
DaMe
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaMe »

Jak to myslis u hnedyho na nezapojeny drat do centralu?
To mi neni jasny ja mam 6 dratu a blikajici alarm..
promerit to muzu tak ze do zasuvecky dam drat a dam to na kostu ze?
ale jak poznam co jde kam?
u toho cernobilyho co kdyz ho dam na kostru a nema tam byt co se stane?zhori jednotka?
Dik za radu ted aspon neco njak pochopuju..
mam na stare jednotce napsany:
2M
3
+ (to vim)
2
1M
(kostru)
jak bych to mel zapojit?
nevim hnedy a bily a u oranzovyho kdyz koupim 12V sirenu jak to mam zapojit?
ten cernobily je ukostreni na dvere?asi myslim to musim dat na dvere nebo ne?ne ze?na elektriku sem mimo..
milajda22
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milajda22 »

DaMe píše:Jak to myslis u hnedyho na nezapojeny drat do centralu?
To mi neni jasny ja mam 6 dratu a blikajici alarm..
promerit to muzu tak ze do zasuvecky dam drat a dam to na kostu ze?
ale jak poznam co jde kam?
u toho cernobilyho co kdyz ho dam na kostru a nema tam byt co se stane?zhori jednotka?
Dik za radu ted aspon neco njak pochopuju..
mam na stare jednotce napsany:
2M
3
+ (to vim)
2
1M
(kostru)
jak bych to mel zapojit?
nevim hnedy a bily a u oranzovyho kdyz koupim 12V sirenu jak to mam zapojit?
ten cernobily je ukostreni na dvere?asi myslim to musim dat na dvere nebo ne?ne ze?na elektriku sem mimo..
Ty máš asi originální centrál, ten jsem nikdy neviděl, ale ty barvy by měli sedět.

Asi bude lepší, když to dáš někomu udělat, jinak jestli je na tom černobílym napsaný mínus, tak je to vlastně kostra. A to má být jenom řídící jednotka na centrální zamykání na dálku nebo je to konbinovaný s alarmem? jinak by ten černobílý byl opravdu na ty dveře.

Jaký barvy ti jdou s tý originální centrální jednotky?
Fiat Brava 1.4 12V 59kW
DaMe
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaMe »

to je svorkovany jako krabicka ne draty...a jestli je to ovladaci dalokovy zar. nebo centram s civkama to nevim ale doslechl sem se ze ty jednotky co sem si obednal z levnealarmy.cz muzou vyhores nesou na to staveny a nemaj homolagaci takze asi pujdu do Jablotronu a mam jistotu tam maj v zakldu tavnou pojistku proti vyhoreni aby mi kvuli 2tisicum mohlo vyhoret auto tak ty dva litry radsi dam...
milajda22
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milajda22 »

DaMe píše:to je svorkovany jako krabicka ne draty...a jestli je to ovladaci dalokovy zar. nebo centram s civkama to nevim ale doslechl sem se ze ty jednotky co sem si obednal z levnealarmy.cz muzou vyhores nesou na to staveny a nemaj homolagaci takze asi pujdu do Jablotronu a mam jistotu tam maj v zakldu tavnou pojistku proti vyhoreni aby mi kvuli 2tisicum mohlo vyhoret auto tak ty dva litry radsi dam...
tak to tam radši dojdi, to já jsem měl v kohodě, koupil jsem centrál a alarm jako sadu, tak tam to šlo normálně propojit dvouma drátama a fachalo to. Alespoň budeš mít jistotu, že ti neschoří auto.
Fiat Brava 1.4 12V 59kW
DaMe
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaMe »

no prave...
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“