MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) Romandinho

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Romandinho »

Takze vymena drziaka tiahla nepomohla. Takze auto je objednane do servisu na buduci tyzden. Snad to nebude draha oprava.

Odoslané z HTC One pomocou Tapatalku
Punto Sporting 1.2 16v 59kW r.v 2000
Reklama

kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od kovvalsky »

Romandinho píše:Takze vymena drziaka tiahla nepomohla. Takze auto je objednane do servisu na buduci tyzden. Snad to nebude draha oprava.

urcite spojka pokial ti to budu cele menit co je najlepsie tak od 100 do 200 euro si nachystaj
one world, one dream, one car
Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Takze dnes sa podarilo utrhnut lanko od kapoty. Nove 23 eur + montaz. Ked sa sere tak poriadne. Ach

Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Takze mam potvrdenu zavadu radenia. Jedno lanko je v haji. Ide dost tazko s nim hybat. Nova sada oboch laniek 230 euro. Netusite niekto kde by sa dalo zohnat lacnejsie? Vrakac nic moc, 6stupnove punta moc nemaju aspon tu v BA. Za nejaky tip budem vdacny.

kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od kovvalsky »

Romandinho píše:Takze mam potvrdenu zavadu radenia. Jedno lanko je v haji. Ide dost tazko s nim hybat. Nova sada oboch laniek 230 euro. Netusite niekto kde by sa dalo zohnat lacnejsie? Vrakac nic moc, 6stupnove punta moc nemaju aspon tu v BA. Za nejaky tip budem vdacny.

Zavada radenia z lankami ?no pokial tam treba nieco vymenit urcite by som tam nedaval stare veci inak napis na facebooku chalnovi dusan duda a on ti poradi ci sa to neda lacnejsie
Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Tie lanka su dve od paky na prevodovku. No a to lanko radenia ktore ovlada pohyb z rychlosti do rychlosti (napr z 1 do2ky) tak na nom je prasknuta prachovka a pravdepodobne tam v zime napackal bordel a zahrdzavelo to. Bohuzial nechcem do auta vrazit 250 euro tak skusim objednat z polska nahradu ktoru som nasiel za 30 kus a uvidim. Skusim to zatial takto a uvidim dalej

Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Takze tiahla vymenene a vsetko fici lepsie ako nove :) a cena 100 euro. Lepsie ako 250 :P

Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Takze dnes som rozobral vsetko co som dokazal aby som nasiel zdroj toho "iskrenia". Nenasiel som nic. Vsetky kable ku ktorym som sa dostal su v poriadku a sam nechcem davat dole celu palubovku.
Dole som mal budiky,
kryt radia a fukarov, cely stredovy kastlik pri radiacej pake a nic.
Znamy mal napad ze to moze byt aj zvuk povoleneho srobika tak som vsetky ktore som videl dotiahol no aj tak to stale pokracuje. Nema niekto v okoli BA nejakeho sikovneho autoelektrikara? Asi by som to dal niekomu kuknut.

Cabuto
Zkušenej Fiaťák

Re: MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) Romandinho

Příspěvek od Cabuto »

Hele ted me tak jen napadlo nemuze to bejt servo tam se moc dobre donej neleze a mohlo by to bejt odtam ale je to jen moje uvaha :-)
Punto mk2 sporting 1.2 16v LPG muj 1:)
Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Mal som to rozobrane aj pri serve a poistkovej skrinke. Sice mi servo vydavalo vrzgavy zvuk ale uplne iny ako ten ktory pocujem ked idem 50+ km/h ... pri pomalsej jazde nic ... asi by bolo treba dat dole celu palubovku ale na to sa necitim ... :D
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

Romandinho píše:Mal som to rozobrane aj pri serve a poistkovej skrinke. Sice mi servo vydavalo vrzgavy zvuk ale uplne iny ako ten ktory pocujem ked idem 50+ km/h ... pri pomalsej jazde nic ... asi by bolo treba dat dole celu palubovku ale na to sa necitim ... :D
jednoduche 30 minut roboty
Romandinho
Zkušenej Fiaťák

[/quote]
jednoduche 30 minut roboty[/quote]

Je to mozne ale nemam to kde robit a vonku na ulici by to nebolo moc vhodne ...
Cabuto
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Cabuto »

No sice si popisoval ze je to spis jiskreni ale neni to nahodou drnceni me taky neco drncelo jakoze v palubce ale odvijelo se to spise nez od rychlosti od otacek motoru a ted vybraci a v urcitem pasmu to drncelo jako vypadena matka nebo sroub ale ted to uz nedela od doby co se delala hlava atd a auto par dni stalo atd tak drnceni ustalo a zatim nic :-)
Romandinho
Zkušenej Fiaťák

Tazko povedat. Skusal som aj podradit aby bolo auto na inych otackach lebo presne toto ma napadlo ale stale som to pocul rovnako. Inac skusil som sa rozbehnut a ked som ten zvuk pocul tak som vypol motor (viem ze to je blbost) lebo sa mi zda ze ked vypnem motor tak elektrika by sa mala vypnut pokial viem. Ale ten zvuk stale bolo pocut takze sa domnievam ze to asi nebude elektrickeho charakteru. Uz som skusil aj vypinat a prepinat ventilator. Do toho sa mi este pridava obcas kontrolka vypalenej ziarovky ked brzdim ...
Cabuto
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Cabuto »

Tak kontrolka je jasna vec kostra na nejakem svetle tedy pokud to neni kontakt na zarovce ale to si overis jednoduse ze se kouknes ale jinak to drncen bude asi vybracema takze spis bych hledal uvolnene srouby nebo naopak diry ponich a ty budou zapadle buh vi kde no a taky je moznost jak se stala kamosovy ze nekdo pohodil drobaky do te jamky v palubce nad radiem a pak si zabrzdil a uz vis kam asi putovaly a pak mu taky dlouho cinkaly nez se dostaly k vymeniku a tam je pak nasel :-)
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“