Taky mam čpp a přesně jak píšeš,každý rok navýšení a dopis plný keců jak se zvýšují náklady,loni jsem platil na svoje punto nějakých 1450,- a to jsem měl 40%bonus tak jsem tam letos osobně zašel na pobočku a pohrozil,že přejdu k jiné pojišťovně,hned mi to přepočítal a rázem byla cena 1040,- .Tak tam zajdi a určitě ti sleví,pač nebudou chtít přijít o zákazníka.turbom píše:Mam Cpp a kazdy rok mi ruceni zvysuji nahoru o par stovek. Vzdy poslou omluvny dopis, ze se zvysuji nehody, naklady a pod voloviny. Premyslim, ze odejdu. Na 1.1 jsem letos platil s bonusama 1308 Kc, na 1.2 bez bonusu 1874Kc.
Kolega v praci pres fin. poradce plati kolem 2000 Kc s prednim sklem a to ma 1.6.
Levné povinné ručení
Moderátoři: peta.smolik, Globusman
Re: Levné povinné ručení
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
- Reklama
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Pojišťovny jsou svině, si pamatuju jak mi tohle dělal Direct, rok co rok zvedal a když sem začal remcat poslal mi poukaz na 200kč na benzín asi 2x jenže zdražil předtím o 300 ale když nepohrozíš nedostaneš nic a ani nic neslevěj
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
mě fakt nenaserete
v Reichu platím měsíčně to co vy ročně, tzn. 82,-€ MĚSÍČNĚ + 80,-€ ročně daň
TAKŽE MĚ S LEVNÝM POJIŠTĚNÍM NESERTE
v Reichu platím měsíčně to co vy ročně, tzn. 82,-€ MĚSÍČNĚ + 80,-€ ročně daň
TAKŽE MĚ S LEVNÝM POJIŠTĚNÍM NESERTE
######
.ScOrE.
.ScOrE.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Njn není nad to mít přihlášený auto v ČR ale zas ty seš boháč, kdybys nebyl neplatil bys tolik..
Tak seš nebo nejseš ve vatě?
Tak seš nebo nejseš ve vatě?
smoldo nesssser
hele, ono to má svý výhody, mít dojče kencajche tady zastavěj švestky spíš cizince, no a v čechách zase domácího, páč kdo by se se mnou jako se soudruhem němcem domluvil německy, žeja?
a každá prdel něco stojí
hele, ono to má svý výhody, mít dojče kencajche tady zastavěj švestky spíš cizince, no a v čechách zase domácího, páč kdo by se se mnou jako se soudruhem němcem domluvil německy, žeja?
a každá prdel něco stojí
######
.ScOrE.
.ScOrE.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Aby ses nedivil))) Na Carbonem vytuněným germánovi se poldové zchladěj tam i tady
doprdele, to abych to na hranicích sloupnul eště že mi pár qadrát metrů zbylo
ale pojedu tak rychle a budu tak svítit, že mě přehlídnou
äle vážně, mám tu zkušenost že auta jedoucí ZA MNOU tudíž pomaleji zastavěj na radarech a mě nechaj jet
ale pojedu tak rychle a budu tak svítit, že mě přehlídnou
äle vážně, mám tu zkušenost že auta jedoucí ZA MNOU tudíž pomaleji zastavěj na radarech a mě nechaj jet
######
.ScOrE.
.ScOrE.
Mně taky zvedli ručení o pár stovek. Jednoduše jsem ho vypovědel. Na netu jsem našel výhodnejší nabídky jak jsem měl. Zkus si naházet údaje do online srovnávačů a uvidíš.turbom píše:Mam Cpp a kazdy rok mi ruceni zvysuji nahoru o par stovek. Vzdy poslou omluvny dopis, ze se zvysuji nehody, naklady a pod voloviny. Premyslim, ze odejdu. Na 1.1 jsem letos platil s bonusama 1308 Kc, na 1.2 bez bonusu 1874Kc.
Kolega v praci pres fin. poradce plati kolem 2000 Kc s prednim sklem a to ma 1.6.
přesně tak, na srovnavači člověk aspon vidí co kdo za jaký peníz nabízí, co je k tomu navíc (i když teď nikdo nic nedá jen tak). ja srovnávam na http://www.inpojisteni.cz" onclick="window.open(this.href);return false; a maximální spokojenost.
-
- Začátečník
me zvedla koop o litr nahoru ted jak vsechny zdrazili to uz jsem nevydrzel a hned to zrusil ted jsem u wustenrot a platim min nez u koop pred zdrazenim
Fiat Stilo 1.2 16V 3D
Lancia Lybra 2.4JTD SW
www.lanciamoravia.cz
Lancia Lybra 2.4JTD SW
www.lanciamoravia.cz
No jo , ale ake tam mas bonusy?
Mam kamarata ktory robi financneho poradcu.... A....
Myslel som si, ze mam povinne rucenie ťip-ťop, ale akonahle mi dal odkaz na ich kalkulacku tak som bol velmi prekvapeny co sa da ziskat "len" z jedno euroveho rozdielu v cene poistneho.
Takze vsetko co som chcel povedat je to ,ze odvtedy uz ziadnym zarucenym web kalkulackam prednost urcite nedam. Nakolko nezohladnuju najskor vsetko co Vam poistovna v kryti ponuka.
Je to aj zamer , pretoze vacsina ludi sa snazi usetrit a to vela poistovacich spolocnosti vie a tak ponukaju zamerne podpoistene poistne dohody.
A ak Vam taky vtak rozflakne okno ci harant poskiabe lak tak vacsina poistovni od toho da ruky prec pretoze to nebolo v dohode.
Nejdem sa vadit o dakoho pravde, ide o to ,ze je viem ako sa uz nezachovat.
Myslel som si, ze mam povinne rucenie ťip-ťop, ale akonahle mi dal odkaz na ich kalkulacku tak som bol velmi prekvapeny co sa da ziskat "len" z jedno euroveho rozdielu v cene poistneho.
Takze vsetko co som chcel povedat je to ,ze odvtedy uz ziadnym zarucenym web kalkulackam prednost urcite nedam. Nakolko nezohladnuju najskor vsetko co Vam poistovna v kryti ponuka.
Je to aj zamer , pretoze vacsina ludi sa snazi usetrit a to vela poistovacich spolocnosti vie a tak ponukaju zamerne podpoistene poistne dohody.
A ak Vam taky vtak rozflakne okno ci harant poskiabe lak tak vacsina poistovni od toho da ruky prec pretoze to nebolo v dohode.
Fiatu už "nefandím"
-
- Začátečník
tak bonusy no je jasne ze kdyz chce nekdo co nejlacinejsi ruceni ze nemuze cekat nake doplnkove sluzby zdarma ze a jelikoz nemam super drahe nove auto tak krom pojisteni oken ani nic jineho nechci
Fiat Stilo 1.2 16V 3D
Lancia Lybra 2.4JTD SW
www.lanciamoravia.cz
Lancia Lybra 2.4JTD SW
www.lanciamoravia.cz
Myslím, že" povinné ručení " je poistka pre toho, komu spôsobim škodu a nie pre moje auto. Zo zákona si povinnosť splním a jedine čo ma na poistke zaujíma je cena, lebo škodu na svojom aute si musím hradiť sám.armaman píše:No jo , ale ake tam mas bonusy?
Bravo II 1,4 66 Kw rok 9/2009
A co asistencne sluzby....
Dalej v tom rozdiele v cene poistneho bolo zahrnute rozbite okno a stret so zvieratom. A to sa uz tvojho auta tyka. Alebo si myslis ,ze nie? A rozdiel 1 eura je zanedbadelny ak ide o lepsie poistne krytie.
Asistencne sluzby ako odtah rozbiteho auta sa tiez hodia, ale to bolo myslim uz zahrnute v cene poistneho.
Sam som sposobil dopravnu nehodu a auto som mal nepojazdne a toto mi do 100 km(ak sa nemylim) od miesta bydliska zahrnala zakonna poistka bez nutnosti cokolvek hradit z vlastneho vrecka....
Takze ono to nie je len "zakonna poistka". Vela ludi skrbli no ak k dacomu pride tak potom sa cuduju a nadavaju na system.
V prvom rade sa ,ale treba zamysliet nad sebou...
Dalej v tom rozdiele v cene poistneho bolo zahrnute rozbite okno a stret so zvieratom. A to sa uz tvojho auta tyka. Alebo si myslis ,ze nie? A rozdiel 1 eura je zanedbadelny ak ide o lepsie poistne krytie.
Asistencne sluzby ako odtah rozbiteho auta sa tiez hodia, ale to bolo myslim uz zahrnute v cene poistneho.
Sam som sposobil dopravnu nehodu a auto som mal nepojazdne a toto mi do 100 km(ak sa nemylim) od miesta bydliska zahrnala zakonna poistka bez nutnosti cokolvek hradit z vlastneho vrecka....
Takze ono to nie je len "zakonna poistka". Vela ludi skrbli no ak k dacomu pride tak potom sa cuduju a nadavaju na system.
V prvom rade sa ,ale treba zamysliet nad sebou...
Fiatu už "nefandím"
poistenie skiel je stardantné za príplatok, ktorý sa pomaly ani v jednej poisťovni neoplatí, stret so zverou je novinkou , v SK ju ponuka tušim len Generali a to je jediné nad čim by som uvažoval, lebo čelné skolo mám hradené z poistky toho kto mi ho rozbije a čo sa týka toho odťahu nechcel by som čakať na hocktorú poisťovňu a vybavovať to, keď už by k tomu došlo radšej ma odťiahne kamoš a mám to rychlejšie a lacnejšie / myslím v konečnej cene poistenia - nebúram každý rok / môžem to potvrdiť s 23 ročnej skusenosti s práce na dopravných nehodách.
Bravo II 1,4 66 Kw rok 9/2009