MOJE PUNTO 2 - ukážte to svoje T-peg
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: MOJE PUNTO 2 - ukážte to svoje T-peg
Tuning grill party 4 dobra niva
city tuning B.Bystrica
inac v poslednej dobe pridavam len fotky, teraz skusim aj napisat co sa na aute upravilo... blatnik mam stale rozbity, sice uz mam 6 mesiacov kupeny nahradny blatnik, jazdim stale s tymto, lebo sa mi zapacil taky aky je:) vymyslel som nan tento motiv jurskeho parku a som stym zatial celkom spokojny, ludom sa to paci, mne tiez a pacia sa mi tie pohlady a usmevy ked dakde pridem s autom vyhral som sa s clonitkami a s Astlpikmy, na niektorych fotkach vidno aky je na nich motiv... neni to nic konkretne, proste sa mi to pacilo, lepil som to foliami, takze som sa dost nastrihal, a jednotlive pasiky priliepal. chystam sa este spravit lizatko dopredu, mam naraznik z 3dv punta, tak skusim zneho daco pouzit nato, mozno sa mi to podari, mozno nie, uvidim a uz sa obzeram po dakych diskoch na buducu sezonu, tieto sa mi sice veelmi pacia, ale kcem daco s lepsim rozmerom, daco sirsie hlavne...
city tuning B.Bystrica
inac v poslednej dobe pridavam len fotky, teraz skusim aj napisat co sa na aute upravilo... blatnik mam stale rozbity, sice uz mam 6 mesiacov kupeny nahradny blatnik, jazdim stale s tymto, lebo sa mi zapacil taky aky je:) vymyslel som nan tento motiv jurskeho parku a som stym zatial celkom spokojny, ludom sa to paci, mne tiez a pacia sa mi tie pohlady a usmevy ked dakde pridem s autom vyhral som sa s clonitkami a s Astlpikmy, na niektorych fotkach vidno aky je na nich motiv... neni to nic konkretne, proste sa mi to pacilo, lepil som to foliami, takze som sa dost nastrihal, a jednotlive pasiky priliepal. chystam sa este spravit lizatko dopredu, mam naraznik z 3dv punta, tak skusim zneho daco pouzit nato, mozno sa mi to podari, mozno nie, uvidim a uz sa obzeram po dakych diskoch na buducu sezonu, tieto sa mi sice veelmi pacia, ale kcem daco s lepsim rozmerom, daco sirsie hlavne...
1.2 8V 2000
novinkou na aute je okrem ineho naraznik z 3dveraka
1.2 8V 2000
Svojsky,zvlastny styl, ale mne sa paci,palec hore,a blatnik nemen a ta plechovka v tom kolese je zabita
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
blatnik som vymenil v polke leta. sucastne s naraznikom...
... jesen je podlamna idealny cas na fotenie, v noci som sa trosku vyblaznil s fotakom
... jesen je podlamna idealny cas na fotenie, v noci som sa trosku vyblaznil s fotakom
1.2 8V 2000
tak na punte mi pribudli nove pakne a bubny
konecne som si kupil nove radio od alpine, farebne zladene s interierom som spokojny s kvalitou zvuku
a to najdolezitejsie - STK
teraz je uz v zimnom móde na plechoch :/
a pirellky sa chystam cez zimu leštit.. dufam sa mi to podari, zatial som len odlakoval puklicky
konecne som si kupil nove radio od alpine, farebne zladene s interierom som spokojny s kvalitou zvuku
a to najdolezitejsie - STK
teraz je uz v zimnom móde na plechoch :/
a pirellky sa chystam cez zimu leštit.. dufam sa mi to podari, zatial som len odlakoval puklicky
1.2 8V 2000
-
- Začátečník
Hodně v klidu Punto Kde si zehnal ten nápis na to brzdové světlo pls? Alebo je to vlastná výroba?
Fiat Punto 1.2 16v
to som si sam vyrobil. cierna izolacka plus male noznicky
1.2 8V 2000
tak tie moje kolesa 30rocne som uz konecne dokoncil, dalo mi to celkom zabrat, celu zimu som sa snimi zabaval, ale s vysledkom som celkom spokojny
pred zimou som podvozok nedvihal, ale po "zime" som ho znizil najviac ako sa dalo...
najblizsie plany su spravit podnaraznik a nejaky ten novy motiv pre tuto sezonu
pred zimou som podvozok nedvihal, ale po "zime" som ho znizil najviac ako sa dalo...
najblizsie plany su spravit podnaraznik a nejaky ten novy motiv pre tuto sezonu
1.2 8V 2000
sakra, já se tak těšil a oni ty fotky nejdou zobrazit
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS
vazne nejdu zobrazit? mne to tam ukazuje ale tak skusim este raz
a ta svetla vyska moja
a ta svetla vyska moja
1.2 8V 2000
Vyleštené vyzerajú určite lepšie ako oranžové
4 doors, more whores!
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
-
- Začátečník
Tyjo ty kola si vychytal uplně brutálně!! Palec hore.
Fiat Punto 1.2 16v