Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
no to neviem ale ne ebay sa daju isto... alebo si pozri na fb stranku rollin on steelins a tam najdesbassspencer píše:tak makáš fajn nech sa dari , tých 290000 je dosť ale ak sa budeš dobre starať možno prekvapi a dá ešte zo 100000 kmako sa volajú tie plechače s tým limcom riadným ? kde sa dajhú zohnať , hodne sa mi to páči na zimu ideál .
ooo dakujem pekneRomandinho píše:http://www.fastimages.eu
tam si vies zmensit foto a hodit sem potom cez Img obrazok z linku
etcko maju 33... ake 10 mm rozsirovacky mam v kufry uzbassspencer píše:mne to nezobrazuje , tka som to začal robiť takto : mám fotku čo má 8 megapixel . normálne otvorím stránku imgupload.sk tam nahrám obrázok pôvodných 8 MP . vyhodi mi obrázok v prehliadači a pod nim adresa URL tu skopirujem sem bez hocijakých prídavkov a zobrazuje to aj v téme a po rozkliknutí môžte pozrieť na plné rozlišenie . mne ten IMG nejak nefungoval tka radšej takto , inak nevizerá to zle na tých diskoch ale neviem trocha mi tam chýbajú vymedzovacie podložky majú asi príliž vysoké ET .
to je... jedna trojka vankel 380 hp bi turbo... pomahal som ju skladatMING píše:Škoda že len 14R15 7J by lepšie ukázali
Inak tá RX7 je luxusná
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |