Vše začalo na podzim 2011,kdy jsem začal hledat auto po internetu.Požadavky byly jasné:Fiat Punto sporting s klimatizací,elektrické okna a najeto do 100 000 km.Na začátku listopadu jsem narazil na Punto,které se mi zamlouvalo.Hned jsem zavolal prodejci a 7.listopadu 2011 jsem Špuntíka přivezl domů.
Rok výroby:2001
Dovoz:Itálie
Najeto:85 000 km
Výbava:stavitelné sedadlo řidiče,radio na cd+měnič,GPS,elektrické okna,klimatizace,střešní šíbr,subwoofer
MOJE PUNTO II- ukažte to svoje ;) Honza123
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO II- ukažte to svoje ;) Honza123
- Přílohy
-
- 001.jpg (43.65 KiB) Zobrazeno 3102 x
Fiat Punto MKII 1.2 16V sporting
- Reklama
Re: MOJE PUNTO II- ukažte to svoje ;) Honza123
Jaro 2012
Polep:kapota,střecha,3.dveře,nárazník černý mat
kliky,sloupky,lišty v nárazníku karbon
tónované okna
Polep:kapota,střecha,3.dveře,nárazník černý mat
kliky,sloupky,lišty v nárazníku karbon
tónované okna
- Přílohy
-
- 061.jpg (136.08 KiB) Zobrazeno 3100 x
-
- 062.jpg (145.1 KiB) Zobrazeno 3100 x
2013
nové kola (7x15 et25) které jsem stejně na punto nedal
pár úprav:
výměna rádia,rádio přemístěné místo cd měniče,kde bylo rádio je daný kastlík ze sociál verze bez rádia,polepen subwoofer
pak ty provozní údržby:nové brzdy,ložiska,čepy,silentbloky,rozvody v 2012 a další věci
nové kola (7x15 et25) které jsem stejně na punto nedal
pár úprav:
výměna rádia,rádio přemístěné místo cd měniče,kde bylo rádio je daný kastlík ze sociál verze bez rádia,polepen subwoofer
pak ty provozní údržby:nové brzdy,ložiska,čepy,silentbloky,rozvody v 2012 a další věci
- Přílohy
-
- 085.jpg (105.05 KiB) Zobrazeno 3096 x
-
- 098.jpg (219.09 KiB) Zobrazeno 3096 x
-
- 072.jpg (149.7 KiB) Zobrazeno 3096 x
Jezdím den co den i v zimě
- Přílohy
-
- 104.jpg (228.16 KiB) Zobrazeno 3095 x
2014
Další nové kola,snad už poslední.Když už jezdím každý den tak originál Fiat Punto FL 15palcové
To je ,,příběh,, mého Špuntíka,který určitě bude pokračovat
Další nové kola,snad už poslední.Když už jezdím každý den tak originál Fiat Punto FL 15palcové
To je ,,příběh,, mého Špuntíka,který určitě bude pokračovat
- Přílohy
-
- WP_002105.jpg (231.55 KiB) Zobrazeno 3093 x
-
- WP_002195.jpg (214.27 KiB) Zobrazeno 3093 x
Hezké Punto
To rádio dole a nahoře kastlík je pecka, taky by se mi to líbilo
Nejsou to kola, co se dávali originál na sportinga? sednou tam, tenhle styl kol je na puntu fajn, ale máš i hezký zimáky, sice v černý trochu zanikly, ale pěkný.
Nepřemýšlel jsi o tom dát zrcátka do laku?
Jinak ta folie vypadá dobře, sám mám matnou na střeše už od předchozího majitele... jen bych jí asi nedíval na kufr a zadní nárazník, ale pokud se to tak líbí tobě, tak proč ne
To rádio dole a nahoře kastlík je pecka, taky by se mi to líbilo
Nejsou to kola, co se dávali originál na sportinga? sednou tam, tenhle styl kol je na puntu fajn, ale máš i hezký zimáky, sice v černý trochu zanikly, ale pěkný.
Nepřemýšlel jsi o tom dát zrcátka do laku?
Jinak ta folie vypadá dobře, sám mám matnou na střeše už od předchozího majitele... jen bych jí asi nedíval na kufr a zadní nárazník, ale pokud se to tak líbí tobě, tak proč ne
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS
Díky
Přesunutí rádia byla sranda musel jsem prodloužit kabely.Největší oříšek byl sehnat ten kastlík.
Kola na zimu budu prodávat.Doma mám jiný stříbrný.
Zrcátka chci časem potáhnout taky karbonovou folíí.No a tento styl polepu jsem na Puntíku nikdy na žádným jiným neviděl
Přesunutí rádia byla sranda musel jsem prodloužit kabely.Největší oříšek byl sehnat ten kastlík.
Kola na zimu budu prodávat.Doma mám jiný stříbrný.
Zrcátka chci časem potáhnout taky karbonovou folíí.No a tento styl polepu jsem na Puntíku nikdy na žádným jiným neviděl
Jo, tak v karbonu budou taky fajn, bude to ladit ke zbytku detailů
Jednou jsem viděl červenýho sportinga a měl taky černou fólii na kapotě, úplně přesně jako máš ty nebyl ani daleko ale já červený auto už nechtěl
Ale to byla jen kapota, možná i střecha, jinak jak to máš ty, to jsem taky ještě neviděl, máš pravdu, je to originál
Jednou jsem viděl červenýho sportinga a měl taky černou fólii na kapotě, úplně přesně jako máš ty nebyl ani daleko ale já červený auto už nechtěl
Ale to byla jen kapota, možná i střecha, jinak jak to máš ty, to jsem taky ještě neviděl, máš pravdu, je to originál
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS