Mini zraz západ
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Mini zraz západ
Bohuzial tento vykend by som nemohol kedze som v praci. Jedine ak tak buduci 14,15,16. Tak zeby sme to dali na 15.3.2014 ?:) a v PN v lodenici? okolo 13:00 ?
- Reklama
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
nieee to som zo srandy myslel ten datum... narazal som na to pocasie co je ze dufam ze nebude za mesiac mrznut a snezit pohode nech je to na konci mesiaca... dufam ze bude este krajsie ako teraz
Punto Cabrio
pepo nestraš, dobre bude, to už čo by bolo, keby na konci marca začala zima ... inak chalani, mne by viacej vyhovovala Nedela ako Sobota.
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
kludne to mozme dat teda na nedelu 29.3. Mne to vobec nevadi, len nech sa vyjedria aj dalsi aby sme to doladili:)
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ja by som si to asi hodil kksMatto píše:pepo nestraš, dobre bude, to už čo by bolo, keby na konci marca začala zima ... inak chalani, mne by viacej vyhovovala Nedela ako Sobota.
no sak predbezny datum mame... ked tak sa to doladi... hlavne ze sa to dostane do povedomia ľudu
Punto Cabrio
sak jasan. naschval som dal taky datum nech je dostatocny predstih a aby sa kazdy vedel zariadit Ale bol by som rad keby nas bolo aspon 5:)
- no čo teda, bude z toho niečo? .. týžden ubehol a zatiaľ sme stále štyria , pridá sa ešte niekto
To som aj ja zvedavy. Dufam ze ano. Skusme to tu trochu pospamovat ze kto by mal zaujem
No čo majstri. Ako to vyzerá. kto by isiel?, ja pojdem na 100%. dufam ze budeme aspon 4ria:)
- no vyzerá to biedne, za mesiac tu okrem nás dvoch nikto neprispel, začínam mať pociť, že už nemá zmysel niečo plánovať
To ma strasne mrzi, ze proste nikto nema zaujem sa stretnut. Alebo aspon napisat ze kedy mu to vyhovuje a pod. Už to asi nema zmysel sem nieco pisať. Tak kaslime nato a sedme doma :/
- no je to škoda, neviem čo sa stalo, kedysi nebol problém niečo dohodnúť, ved sa stačí pozrieť kolko stretávok tu bolo po minulé roky ... od Celoslovenského zrazu je tu akosi mrtvo čo už ...
ja by som aj dosiel chalani aj ked uz nemam Fiata len momentalne nemam prachy na to aby som chodil kdesi dalej ako do TN nejako mi to nevychadza .... je to skoda, ze sa nic nepodnika sak co som bol na tom celoslovenskom a tom nasom mini stretku v TN, tak s vami bola sranda urcite by som vas dosiel kuknut, keby mi to vyjde financne a casovo
"NOW" Citroen Xsara Picasso 1.8 16V :)
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ved nejde o auto... ja by som tiez asi nedosiel na fiate keby nejde na nom napr. zirek alebo tak minuly vikend sme sa boli odviest Zirek na fiate a ja na e46 bez striech sranda bola ....inak ja som pisal ze by som mozno dosiel, ale fakt ak sa tam mame stretnut 3ja tak to nema vyznam... to si clovek spravi radsej iny plan
Punto Cabrio