Nazdar hoši.
Potreboval by som menšie info, aktuálne mám punta ( 1998 ), len by som potreboval vymeniť pár drobností v interiéry.
Autorádio ( rozmýšľam nad týmto: http://goo.gl/g6s8k4" onclick="window.open(this.href);return false; ). Len už som sa prekvapil s podobným modelom autorádia vo VW polo clasic, kde to malo dosť veľké problémy, a všetky repro nehrali ( so starým nebol problém ). Takže otázka znie, nebude problém ho namontovať ? ( káble, miesto atď )
Druhá je len dizajnová ... presnejšie náhradná koncovka riadnej páky ( http://goo.gl/17sU87" onclick="window.open(this.href);return false; ) a poťah ručnej ( http://goo.gl/AT2FiA" onclick="window.open(this.href);return false; ) je univerzálna veľkosť, tj. aj na tohto punta že ?
Akože blbé otázky, ja viem, ale tak nechcem to potom vracať ak by to nesedelo
za odpoveď vopred díky
Fiat Punto - autorádio a doplnky do interiéru
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Reklama
-
- Začátečník
Re: Fiat Punto - autorádio a doplnky do interiéru
Nevím jak to máš řešený ty ale já tam měl kostku takže sem nemusel dělat s kabelama vůbec nic a repráky mě hrajou všechny .. akorát sem měl problém s ukládáním nastavení rádia ale to stačí prohodit červený a žlutý kabel v té napájecí kostce (pokud ju tam teda máš). a s tou řadičkou nevim na tu sem rači nesahal
Co se týče toho rádia tak za mne sencor určo nebrat....celkově to moc dobře nehraje a už jsem se setkal i s tím že to ničilo repráky
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Souhlas, sencor jsem si koupil do puntíka taky a jsem rád, že ho mám prič. Ve firemním máme taky a nové a to lazení otřes. Špatně ladí, no nevím jestli jenom nám ale opravdu ee .
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
To rádio má standardní ISO konektor, takže pokud by nehrálo, tak chyba nebude v rádiu, ale v zapojení na autě(originální zapojení punta je nestandardní, ale stačí jen přepojit kabely). Samozřejmě za ty peníze se nedají čekat zázraky, záleží co od toho chceš. Jestli jen nějakou zvukovou kulisu která přehluší drnčení podvozku a má v dnešní době používané vstupy, tak asi bude stačit. Ale zašel bych někam kde si ho lze vyzkoušet, jestli to jde nějak normálně ovládat.
Také jsem nedávno modernizoval rádio, už mě sralo to poslouchání mp3 přes transmitter. Uvažoval jsem také o nějakém levném rádiu, které má přehrávání paměťových karet integrované a tím komfortnější, ale nakonec jsem koupil na ebayza 90€ Kenwood BT92SD. Jsem s ním naprosto spokojený, ovládání bezproblémové a na pětiřádkovém displeji jde dobře i za jízdy procházet adresářovou strukturu. Zvuk je naprosto vynikající a tak rozsáhlé možnosti nastavení zvuku jsem ani nečekal. Jako bonus má integrované handsfree, což se zrovna hodí - němci od nového roku zvýšili pokuty za telefonování při řízení(žiju v německu).
Ale samozřejmě cena je výš a pokud je tvým limitem 40€ a chceš jen aby to přehrávalo paměťová média, tak bych se toho nebál. Citlivost na příjem rádiového vysílání je dnes často mizerná i u podstatně dražších rádií.
Na ty designové doplňky bych se vyprdnul a nechal tam to co funguje.
Také jsem nedávno modernizoval rádio, už mě sralo to poslouchání mp3 přes transmitter. Uvažoval jsem také o nějakém levném rádiu, které má přehrávání paměťových karet integrované a tím komfortnější, ale nakonec jsem koupil na ebayza 90€ Kenwood BT92SD. Jsem s ním naprosto spokojený, ovládání bezproblémové a na pětiřádkovém displeji jde dobře i za jízdy procházet adresářovou strukturu. Zvuk je naprosto vynikající a tak rozsáhlé možnosti nastavení zvuku jsem ani nečekal. Jako bonus má integrované handsfree, což se zrovna hodí - němci od nového roku zvýšili pokuty za telefonování při řízení(žiju v německu).
Ale samozřejmě cena je výš a pokud je tvým limitem 40€ a chceš jen aby to přehrávalo paměťová média, tak bych se toho nebál. Citlivost na příjem rádiového vysílání je dnes často mizerná i u podstatně dražších rádií.
Na ty designové doplňky bych se vyprdnul a nechal tam to co funguje.
Fiat Punto (188) 1.2 8V ELX 5d
do provozu: 9/2000 Italy
do provozu: 9/2000 Italy
Už je to nějaký pátek co jsem modernizoval rádio a za 2000 jsem koupil nějakýho pioneera s prodlouženou zárukou na 3 roky a pojistkou proti ukradení (prej i když to roztřískám kladivem tak mě to vymění ) a jsem s tím naprosto spokojenej
4*50w zesilovač, usb cd a aux vstup, výstup na subwoofer rádio to chytá (v brně) i rakušáky dokonce i v lese což jsem se divil čitelnost a ovladatelnos taky dobrá. Zkrátka spokojenost a za ty love myslím že víc jsem si přát nemohl dokonce na technický mne řekly že nejcenější na tom autě je to autorádio ale to už je zase jiná kapitola
4*50w zesilovač, usb cd a aux vstup, výstup na subwoofer rádio to chytá (v brně) i rakušáky dokonce i v lese což jsem se divil čitelnost a ovladatelnos taky dobrá. Zkrátka spokojenost a za ty love myslím že víc jsem si přát nemohl dokonce na technický mne řekly že nejcenější na tom autě je to autorádio ale to už je zase jiná kapitola
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(