Kde najdu označení u vstřiku?

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
ulipos
Začátečník

Kde najdu označení u vstřiku?

Příspěvek od ulipos »

rozebral jsem vstřiky a nějak po namontování motor tluče ještě vic než před tím. Mám zlé tušení, že jsem je nevrátil tak jak bych měl:/ nevte, jestli jsou někde ( pokud ano, tak kde) nějak číslované? hledal jsem a nenašel jsem:// jedná se o Fiat punto 1.9 JTD 59KW (188).. vstřikoveče BOSCH..
Reklama

Jaroslav1
Zkušenej Fiaťák

Re: Kde najdu označení u vstřiku?

Příspěvek od Jaroslav1 »

Všechny jsou stejné ,žádné pořadí.
FIAT PUNTO MK ll HLX 1,9 JTD 80/59KW. 9.99 5 dv.šedostříbr.meta.
ulipos
Začátečník

Příspěvek od ulipos »

Jaroslav1 píše:Všechny jsou stejné ,žádné pořadí.
ted jsem zkousel jeden po druhem pri nastartovanem motoru odpojovat. 2-4 je videt zmena a motor se začne klepat. kdyz odpojim prvni, zmena je minimalni skoro zadna. Myslis, ze by mohl byt tedy prvni zacpany?
CrazyApe
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od CrazyApe »

Tak kdyz asi odpojis vstrik a jede to na 3 valce tak je pochopitelne ze se bude trepat..
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
ulipos
Začátečník

Příspěvek od ulipos »

CrazyApe píše:Tak kdyz asi odpojis vstrik a jede to na 3 valce tak je pochopitelne ze se bude trepat..
Ale to já vim. Já psal, ze pri odpojení 2-4 valce to klepe, tim padem reaguje a vim ze jsou v poradku. ale kdyz odpojim prvni tak to neudela nic-ZADNA ZMENA. z cehoz usuzuju ze neni neco v poradku.
Toti
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toti »

A čo si konkrétne rozoberal na tých vstrekoch ? len spodok vstreku kde je špička alebo si ho komplet celý rozobral ? Skus zameniť vstreky medzi sebou a uvidíš. Inak ako píše Jaroslav pri unijete to nevadí ked ich nedáš tam kde boli.
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“