subwoolfer
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
subwoolfer
ccem sa opytat ci je mozne pripojit subwoolfer z domaceho kina do auta? na subwoolfery mam 2 kable. + a -. je to mozne zapojit?
- Reklama
Re: subwoolfer
ked pises ze tam mas dva kable +a- to znamena ze to asi neni aktivny subwoofer tak si ho tam mozes zapojit ale musis ho pripojit na zosilovac otazka je naco chces do auta pchat subwoofer z domaceho kinasanchitos píše:ccem sa opytat ci je mozne pripojit subwoolfer z domaceho kina do auta? na subwoolfery mam 2 kable. + a -. je to mozne zapojit?
one world, one dream, one car
kovvalsky píše:ked pises ze tam mas dva kable +a- to znamena ze to asi neni aktivny subwoofer tak si ho tam mozes zapojit ale musis ho pripojit na zosilovac otazka je naco chces do auta pchat subwoofer z domaceho kinasanchitos píše:ccem sa opytat ci je mozne pripojit subwoolfer z domaceho kina do auta? na subwoolfery mam 2 kable. + a -. je to mozne zapojit?
mam to doma pod stolom a kebyze sa to da menusel by som kupovat origo auto subac
a doma si to mal zapojene na zosilovac? co ako si to mal pozapajane pripadne najlepsie ked povies co to mas zac
kovvalsky píše:a doma si to mal zapojene na zosilovac? co ako si to mal pozapajane pripadne najlepsie ked povies co to mas zac
kamarat jedine co viem tak ze je to sony. ja to mam zo stareho kina co bolo v byte kde som sa nastahoval a neviem ako kde to bolo zapojene. viem akurat ze to hra
Kazdy aspon trosku lepsi radio ma vystupni vykon jednoho kanalu 50W. Tyhle subace k domacim kinum malo kdy maji vic. Nebal bych se to pripojit na radio a vyzkouset.
Fiat Punto MK1 55, 1996; Ford Focus 2004
tak mam alpine cde-130rm a mam tam dva vstupy na cincek jeden je l a druhy r. do ktoreho? alebo niekde do eurokon ovky?Otomar píše:Kazdy aspon trosku lepsi radio ma vystupni vykon jednoho kanalu 50W. Tyhle subace k domacim kinum malo kdy maji vic. Nebal bych se to pripojit na radio a vyzkouset.
nechcem sa tu s nikym hadat najlepsie spravis ked to odfotis zo zadu aby som videl ake tam mas tie vystupi
jo zajtra to screennem a hodim to semkovvalsky píše:nechcem sa tu s nikym hadat najlepsie spravis ked to odfotis zo zadu aby som videl ake tam mas tie vystupi
tuto to je. je tam vstup na koncovku aux a antenu plus tie dva cinceky nalavo
- Přílohy
-
- image.jpg (85.99 KiB) Zobrazeno 8754 x
ty vajcak to ja radio poznam ako vyzera zo zadu ale ten subwoofer ma zaujima
jaj tak tu to jekovvalsky píše:ty vajcak to ja radio poznam ako vyzera zo zadu ale ten subwoofer ma zaujima
tuto to... nic ine nanom nieje
- Přílohy
-
- image.jpg (86.75 KiB) Zobrazeno 8746 x
-
- image.jpg (152.44 KiB) Zobrazeno 8746 x
ako som predpokladal je to pasivny subwoofer ale to nic nemeni na veci ze aj tak by som kupil niaky normalny subwoofer do auta bud aktivny alebo pasivny plus zosilovac tento subwoofer urcite nezapojis na radio potreboval by si medzi to dat zosilovac
Proc by musel mit externi zesilovac?
Muze to zapojit na vystup radia. Predpokladam, ze ma v Puntu dva repraky v palubovce. Tim padem jsou na radiu dva vystupy volne.
Sanchitos> ty cinche jsou vystup pro zesilovac, na ty tvuj " subwoofer" nenapojuj.
Muze to zapojit na vystup radia. Predpokladam, ze ma v Puntu dva repraky v palubovce. Tim padem jsou na radiu dva vystupy volne.
Sanchitos> ty cinche jsou vystup pro zesilovac, na ty tvuj " subwoofer" nenapojuj.
Fiat Punto MK1 55, 1996; Ford Focus 2004