MOJE PUNTO C - Ukažte ta svoje - pepoxx :]
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO C - Ukažte ta svoje - pepoxx :]
punto stale mam uz sa zacali vcelku dost ohlasovat aj zaujemcovia asi prichadza jar... ale snazia sa zjednavat na cene tak ich odbijam mam pi*i ale jeden kupec sa mi vcelku pozdava zevraj ma klasicke punto cabrio a chcel by to moje.... takemu cloveku by som ho predal najradsej
Punto Cabrio
- Reklama
tak gratulácia pepo , tak ti vyšlo to, čo si už dávnejšie spomínal? ... síce sa už ku mne niečo donieslo , ale chcelo by to detaily a fotkyy
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
diky mato nooo hej uz davnejsie som spominal ze by som chcel pohodlnejsi, tichsi a vacsi cabriolet najlepsie 4 miestny... noa kedze talianske znacky taky nemaju, vybral som si z nemeckych... je to BMW e46 325Ci cabrio dokonca ma aj hardtop takze v zime je z toho normalne coupe s pevnou strechou
fotky zatial ani nemam, iba taku jednu z Bolzana (IT) presnejsie Soprabolzano, tam sme chceli jednu noc prespat u kamarata, ale bolo nam tam tak dobre ze sme boli az do nedele len sme pili a pili a jedli proste sme si z vyletu pre auto spravili dovolenku
co sa tyka auta je to taka seriovka nic extra... ale ked sa to tak zobere tak nic extra bolo kedysi aj moje punto tak uvidime co z toho bude vadi mi na nom farba, vysoky predok a nemal tempomat, ktory som si ale uz sam dorobil uz len prihlasit
fotky zatial ani nemam, iba taku jednu z Bolzana (IT) presnejsie Soprabolzano, tam sme chceli jednu noc prespat u kamarata, ale bolo nam tam tak dobre ze sme boli az do nedele len sme pili a pili a jedli proste sme si z vyletu pre auto spravili dovolenku
co sa tyka auta je to taka seriovka nic extra... ale ked sa to tak zobere tak nic extra bolo kedysi aj moje punto tak uvidime co z toho bude vadi mi na nom farba, vysoky predok a nemal tempomat, ktory som si ale uz sam dorobil uz len prihlasit
Naposledy upravil(a) Pepoxx dne 21 čer 2014, 13:05, celkem upraveno 1 x.
Punto Cabrio
Naprosto paradni auto. Hned bych se s tim svezl. Podle me dobra volba. Akorat ja mam 2 metry a jel sem e46 coupe a clovece, neni tam moc mista ..
- parádička pepo, myslím, že si dobre vybral ... a aké sú prvé dojmy?
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
presne mam kamarata tiez velky chlap jak blazen sadol si tam sedacka uplne do zadu a dole a hovori ze sak da sa ale za nim by si nesadlo ani dietatko nastastie ja mam necelych 180 tak hadaaam sa vlezemradekrat píše:Naprosto paradni auto. Hned bych se s tim svezl. Podle me dobra volba. Akorat ja mam 2 metry a jel sem e46 coupe a clovece, neni tam moc mista ..
dufam ze ano mato dakujem .... nooo dojmy caoviem ja som akurat prisiel teraz sme so Zirekom boli chlastat tak teraz tie moje dojmy su take tocite ale sak niekedy dame spika a uvidime spravime si nazor nato obydvaja jedine co som si doteraz vsimol ze je to strasne tiche az mi to vadi ... cakal by som ze ked nato slapnem tak budem opocut rev 6-valca ale nie .... pocitujem iba stale zrychlovanie a zrazu obmedzovac ale ziaden zvukovy prejav aspon nie vyraznyMatto píše:- parádička pepo, myslím, že si dobre vybral ... a aké sú prvé dojmy?
Punto Cabrio
daj tam sportove zvody a niaku ruru az dozadu a potom uvidis ako reve 6 valec
one world, one dream, one car
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
hmm to by som nebol ja keby sa nestavim na fiatfore našrot ale vcelku dobre som pisal....
jj kovalsky alebo len povolim sroby tam kde sa vyfuk spaja s motorom (lacnejsie riesenie) aspon to mozem kedykolvek zase dat do normalu ale inak ked otvorim okno je to pocut viac.... mozno ked pojdem bez strechy tak to bude dobré zatial to auto nepoznam takze hentake upravy zatial nehrozia
prve upravy budu skor take ze... dat ho k zemi, mozno kolesa a hudba... nvm
jj kovalsky alebo len povolim sroby tam kde sa vyfuk spaja s motorom (lacnejsie riesenie) aspon to mozem kedykolvek zase dat do normalu ale inak ked otvorim okno je to pocut viac.... mozno ked pojdem bez strechy tak to bude dobré zatial to auto nepoznam takze hentake upravy zatial nehrozia
prve upravy budu skor take ze... dat ho k zemi, mozno kolesa a hudba... nvm
Punto Cabrio
Fuha pekne Pepo gratulujem a prajem vela stastny km Niekedy sa dojdem veru pozriet co si to kupil zac ... veru ak chces zvuk ako pise kolega kovvalsky treba troska odlahcit vyfuk a hned bude zvuk ako sa patri. Napr na jednej kamosovej ex e34 535i sme len odrezali koncovy tlmic a to uz len bol zvuk
"NOW" Citroen Xsara Picasso 1.8 16V :)
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
diky nooo uvidim este ako to bude rachotit bez strechySskokK píše:Fuha pekne Pepo gratulujem a prajem vela stastny km Niekedy sa dojdem veru pozriet co si to kupil zac ... veru ak chces zvuk ako pise kolega kovvalsky treba troska odlahcit vyfuk a hned bude zvuk ako sa patri. Napr na jednej kamosovej ex e34 535i sme len odrezali koncovy tlmic a to uz len bol zvuk
Punto Cabrio
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
dnes som prezul konecne na letne a dal vecernu jazdu hore bez.... to bol bordeeeel cez mesto kone este nestratilo normalne sa mi kolena triasli je to motokara no..
Naposledy upravil(a) Pepoxx dne 21 čer 2014, 13:05, celkem upraveno 1 x.
Punto Cabrio
- no musím povedať, že aj tie GTčkové 14tky mu celkom pasujú ... inak pepo predaj si si rozmyslel?
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
no nemam ho momentalne na nijakom bazari, ale asi ho predam... rozmyslam ze este tak do polky leta si ho necham, a potom niekedy zaciatkom augusta ho dam zase na bazos...
nooo tak s diskami je to krajsie ako na plechoch... som dal spravit defekt a hodil ich tam
nooo tak s diskami je to krajsie ako na plechoch... som dal spravit defekt a hodil ich tam
Punto Cabrio
Stejnak me vysvetli jak to muze projit pres technickou pokud tam mas motor kterej se do toho modelu nikdy nedaval. To prece STK/evidence pozna ne?
na slovensku to bolo v zakone tak ze do hociakeho auta mozes dat hociaky motorradekrat píše:Stejnak me vysvetli jak to muze projit pres technickou pokud tam mas motor kterej se do toho modelu nikdy nedaval. To prece STK/evidence pozna ne?
one world, one dream, one car