fiat punto 1.9 JTD 59kw
Svítí mi kontrolka motoru a problikává žhavení. Auto nevytáhnu nad 3500tis. otáček. měnil jsem co se dalo ale zatím žádná změna. Diagnostika hlásí závadu v elektronice, ale to je sakra sirokej pojem. Nevítě někdo co by to mohlo být? Auto mi do kopců div necouve jak je slabý a jelikož jsem v cizině, práci mi to neusnadnuje.
(Nevíte někdo, jak se projevuje vadný snímač polohy plynového pedálu? Popřípadě alespon u jinýho naftovýho motoru, než je řečeno na začátku.. alespon pro udělání obrázku.)
netáhne, svítí k. motoru a žhavení . SPĚCHÁ, prosím pomoc
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re:
zaslepil jsem ERG ventil, měnil jsem čidlo klapky, váhu vzduchu, čidlo vstrikovaciho čerpadla.. Kontroloval jsem rozvody, hadičky zda jakakoli není někde přerušena, vačku i kliku.. Ja už fakt nevím co víc.Ares píše:Upřesni co všechno jsi měnil
Re: netáhne, svítí k. motoru a žhavení . SPĚCHÁ, prosím pomo
Když jsi zaslepil ERG nechal jsi mu místo na volný pohyb?? jestli se ti nemůže pohnout tak by to mohlo vyhodit tu chybu v elektroinstalaci a auto se hodí do nouzáku....Ale nejsem jsi 100% jistý
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Re: netáhne, svítí k. motoru a žhavení . SPĚCHÁ, prosím pomo
na jtd by si mal urobit diagnostiku nudzak moze byt od roznych veci, okrem ineho aj pl.pedal-poloha klapky.
puntik 1,2 44kw striebro
mariska 1,9 77kw roso-ponete
akumoto -3kW
mariska 1,9 77kw roso-ponete
akumoto -3kW