zadní stěrač, přestal fungovat
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Re: zadní stěrač, přestal fungovat
tak som to mal dnes rozobrate a zistil som ze problem je v zodratom ozubenom koliesku....oska precistena, motorcek slape ako hodinky....len toto ozubene koliesko je zodrate....nemate niekdo doma celu tu cast zadneho stieraca kde by bol zhoreny motorcek napriklad ? potreboval by som len to koliesko....diky moc
EX Fiat Punto 1.1, 55s '98 .....Never forget
NOW - Suzuki SWIFT 1,3 GLX with K&N AIR KIT / little ROCKET !!! :P
- Reklama
nikto nic ?nemozem nikde najst :/
tak uz stierame, dakujem za nasu facebookuvu fanpage ´´puntaci´´, nasiel sa tam clovek co mal celí ten mechanizmus zo zhoreným motorcekom, tak som len vymenil motorcek a uz stierame ))
hoj, mi to dělalo to samý ale po pomalu destruktivní rozborce a sborce zas šlape, spíš mě sere že nestříká kudy tak vede ta hadice z čerpadla v nádržce? zpětnej ventil sem koupil a furt nic
######
.ScOrE.
.ScOrE.
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Zdarec,hadicka k zadnemu ostrekovacu je vedena pod stresnym tapacirom.
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
to jako fakt? to snad bude lepší když natáhnu novou pěkně pod kobercem
######
.ScOrE.
.ScOrE.
scr pozri sa ci ti nahodou nevypadla hadicka priamo pri zad. stieraci....Mne sa to stalo a vsetka voda z ostrekovaca mi tiekla cez tapacir dole po narazniku
právě že ne, a kdyby tekla někde po cestě, tak bych podle tebe musel mít mokrou střechu
spíš bude někde zmáčklá nebo slepená, protože když budu hóóódně dlouho držet ostřik zadku, tak se tam i kapička objeví natáhnu novou hadičku i když ... stěrač tam momentálně nemám, dával sem karbon folii a sundal sem všechno co bylo na dveřích (nápisy, zámek, ostřikovač) a ani si nejsi jistej jestli to tam bud vracet i když mi teď v zimě občas zadní stěrač chybí
spíš bude někde zmáčklá nebo slepená, protože když budu hóóódně dlouho držet ostřik zadku, tak se tam i kapička objeví natáhnu novou hadičku i když ... stěrač tam momentálně nemám, dával sem karbon folii a sundal sem všechno co bylo na dveřích (nápisy, zámek, ostřikovač) a ani si nejsi jistej jestli to tam bud vracet i když mi teď v zimě občas zadní stěrač chybí
######
.ScOrE.
.ScOrE.
Cwe sestim smiř woe.
Zadní ostřikovač často nefunguje jednoduše kvůli trysce, která je zacpaná prachem, neb ji nikdo léta nepoužil.
Zadní ostřikovač často nefunguje jednoduše kvůli trysce, která je zacpaná prachem, neb ji nikdo léta nepoužil.