Zdarec
Mám problém se stiloušem 1,9 jtd 85kw. Mám strašně nízko předek a cítím každou ďouru na ceste. Bude to tlumičema nebo pružinou?
Dík za rady
nízkej nos
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: nízkej nos
Čo sa týka tlmičov, s tým by som išiel na test v rámci nejakej jarnej prehliadky, napr.
Ja som cca rok dozadu menil pôvodné pružiny za: http://www.mdily.cz/fiat/kayaba-rh2618- ... o-jtd.html" onclick="window.open(this.href);return false; origo mali toho dosť a mal som to nízko. Tlmiče sa nemenili, tie ešte niečo nabehajú (klop klop). Čiže pružinami poriešiš hlavne výšku...
Jamu cítim aj s novými pružinami, tu by pomohlo asi len lietať
Ja som cca rok dozadu menil pôvodné pružiny za: http://www.mdily.cz/fiat/kayaba-rh2618- ... o-jtd.html" onclick="window.open(this.href);return false; origo mali toho dosť a mal som to nízko. Tlmiče sa nemenili, tie ešte niečo nabehajú (klop klop). Čiže pružinami poriešiš hlavne výšku...
Jamu cítim aj s novými pružinami, tu by pomohlo asi len lietať
Fiat Stilo 1.9 JTD
Stilo JTD má těžký motor jestli si to auto chceš nechat dýl doporučuji vyměnit tlumiče i péra je to při jedné práci. Cena materiálu 3000-5000Kč zaleží na výrobci.
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
Nejspíše pružiny, měl jsem to samé. Ano nafťák je těžkej, nicméně já cejtil každou díru a silniční prahy jsem musel přejíždět jen s velkou opatrností Jednoho krásného dne mi rupla pružina, auto šlo do servisu, kde zjistili a to pozor, že už byla ruplá jednou a na druhé straně taky. Prej to muselo být už staré jelikož to bylo vidět na lomech. . Vyměnily mi obě pružiny auto se zvedlo tak o 50mm (chvilku jsem si na to zvykal), ale nerovnosti projedu bez problémů a prahy těch se už nemusím bát. Teď mě čekají tlumiče, které se mi i s ložiskama válejí nové v garáži, ale není na to čas
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MutiJet 110Kw rv.05
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MutiJet 110Kw rv.05
Tak dík hoši tak asi to vyměním rovnou a tu pětku do toho investuju a snad se mi pojede jako v bavlnce