MOJE PUNTO 1 ukažte to svoje nehyg
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
MOJE PUNTO 1 ukažte to svoje nehyg
Zdravim, tak jsem se stal taky majitelem Punta sice je to 1.1 98 rok ale za ty penize nesel nevzit
Byl garazovany od starsiho pana 1 majitel najeto 108 a nejake drobne ja uz najezdil pres 500km a celkem spokojenost.
Jen to neni auto do techto zim nebot mi to nechce moc topit:( Nevedeli by jste nekdo cim to muze byt?
Pak mi jeste nevyhovuje radio a funguje jeden reprak tudiz musim koupit nove repro i radio.
Nejake zmeny urcite prijdou ale chce to cas.
Fotky mi sem nejdou pridat ze jsou moc velke
Jinak cena 7500Kc
pred koupi byl vymenen olej filtr, rozvody, brzdy a prikoupeny nove zimni pneu takze mam na diskach letni i zimni pneu
BTW: topeni celkem huci kdyz je v poloze 3 a je jen takovy vlazny vzduch tudiz nezahreje.
A jeste me trapi ze je nejspis nekde praskla hadicka k zadnimu ostrikovaci
Byl garazovany od starsiho pana 1 majitel najeto 108 a nejake drobne ja uz najezdil pres 500km a celkem spokojenost.
Jen to neni auto do techto zim nebot mi to nechce moc topit:( Nevedeli by jste nekdo cim to muze byt?
Pak mi jeste nevyhovuje radio a funguje jeden reprak tudiz musim koupit nove repro i radio.
Nejake zmeny urcite prijdou ale chce to cas.
Fotky mi sem nejdou pridat ze jsou moc velke
Jinak cena 7500Kc
pred koupi byl vymenen olej filtr, rozvody, brzdy a prikoupeny nove zimni pneu takze mam na diskach letni i zimni pneu
BTW: topeni celkem huci kdyz je v poloze 3 a je jen takovy vlazny vzduch tudiz nezahreje.
A jeste me trapi ze je nejspis nekde praskla hadicka k zadnimu ostrikovaci
Naposledy upravil(a) nEhyg!eniX dne 27 led 2014, 21:55, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: MOJE PUNTO 1 ukažte to svoje nehyg
Bude vadny termostat, vymena je otazka cca hodiny vcetne odvzdusneni. Cena je 450 kč ve fiatu, ja ho koupil v autodilech za 150,- bude potreba i dolit fridex protoze ti nejaky pri demontazi se vyleje. A pak odvzdusnit.
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Zdarec,vitaj medzi nami.Ten zadny ostrekovac bi som teraz neriesil,lebo hadicka ide pod stresnym tapacirom,ale inac vela stastnych km bez nehod a vpoho
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
Je možné že ti len zamrzla voda v tej hadičke k zadnému ostrekovaču Ja som tak minulú zimu prejazdil skoro celú až potom keď som auto nechal pár hodín v nákupnom centre tak to odmrzlo
4 doors, more whores!
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
-
- Začátečník
Tak uvidime az bude tepleji jestli to rozmrzne
Jinak termostat je tam pry novy
Jinak termostat je tam pry novy
Čauko, tak vitaj a vela štastných km. Za tie peniaze to stálo to si píš:), Ja mám takýto problém tiež. Termostat bol nedávno menený a stále to netopí. Proste velmi dlhý čas trvá kým sa zohreje. Pritom poznám vela ludí čo ked naštartujú tak im to topí po par minutách. Mali ste niečo podobne aj vy? alebo to len mne?:/
-
- Začátečník
No u me je to takove ze ani po hodine jizdy to poradne netopi jen takovy teply vanek jak kdybych dejchal
U mna to topi ale asi az po pol hodke jazdenia a to dovtedy aj v aute zamrznem Co sa mi zda prilis dlho. Nema niekto podobnu skusenost? dakujem
-
- Začátečník
Jeste byhc se chtel zeptat da se do toho auta pridelat central?
Ja mam v mojom prirabane dialkove otvaranie a alarm, myslim ze central by sa dal tiez. Ale budu skor vedet skusenejsii
Takze v prvom rade vitaj medzi nami a vela stastnych km
Ohladom toho kurenia, bud to nemate dobre odvzdusnene, alebo ten termostat je zly (mne osobne na Punte Cabriu vymeneny odisiel po roku, a na tomto Punte 2 odisiel po pol roku, takze termostat znacky Vernet nechcem uz nikdy vidiet ), alebo skuste pozriet ak to pripadne slabo fuka ci nemate sajrajt v mieste pod oknom, pripadne v motorceku kurenia
A ten central ide prirobit, treba kupit central aj s motorcekmi, trocha viac zrucnosti (alebo na to urcenych ludi ) a pojde to ja som do 2jkoveho Punta daval robit central na dialkove, kedze som mal uz motorceky od vyroby v zamkoch, tak to bola docela kratka robota (kratka preto, ze som to nerobil ja, ale clovek, ktory robil roky autoalarmy Jablotron )
Ohladom toho kurenia, bud to nemate dobre odvzdusnene, alebo ten termostat je zly (mne osobne na Punte Cabriu vymeneny odisiel po roku, a na tomto Punte 2 odisiel po pol roku, takze termostat znacky Vernet nechcem uz nikdy vidiet ), alebo skuste pozriet ak to pripadne slabo fuka ci nemate sajrajt v mieste pod oknom, pripadne v motorceku kurenia
A ten central ide prirobit, treba kupit central aj s motorcekmi, trocha viac zrucnosti (alebo na to urcenych ludi ) a pojde to ja som do 2jkoveho Punta daval robit central na dialkove, kedze som mal uz motorceky od vyroby v zamkoch, tak to bola docela kratka robota (kratka preto, ze som to nerobil ja, ale clovek, ktory robil roky autoalarmy Jablotron )
"NOW" Citroen Xsara Picasso 1.8 16V :)
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
Diki moc. Idem to pokukat. A zrejme ten termostat pojde do rite tiež kedze sa mi osobne už dlhsiu dobu nepozdáva
-
- Začátečník
Tak prvni zavada bude nutna vymena konce vyfuku nebo je to v celku?
-
- Začátečník
Tak asi bude treba vymenit kdyz taham tu vycpavku