NAVOD - Demontáž a rozebrání omezovače dveří
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- SpiritWolker
- Všeználek
Re: NAVOD - Demontáž a rozebrání omezovače dveří
ak to tam ches napratat tak musis zvesit dole dvere a urobit dierky pozdlzne aby sa prepchali uska a potom to zatriet alebo naolejovat aby to nehrdzavelo
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
- Reklama
tak to číslo sedí pre model 2003 a vyššie, skúsim zajtra či mi to nevymenia. Vždy chceli vin číslo keď som niečo potreboval, teraz nie, samozrejme....
sporting speedgear r.v. 2000
tak som to nakoniec musel urobiť.... z inzerátov "rozpredám" som nedostal nič, neviem čo vlastne predávajú.... to uško mi prasklo celé takže som do toho musel ísť.... dole dvere, našťastie mám vibračnú pílku ktorou som vcelku ľahko vyrezal otvory pre ušká a pretiahol som to zvnútra cez vybratý repro- ani tapacír som nedával dole, rez som pretrel farbou a zamazal vazelínou. Ten nový obmedzovač funguje lepšie než ten pôvodný....
Nech žijú majstri z Fiatu, nechápem že je problém vyrobiť-navrhnúť obmedzovač ktorý prežije auto. A ďalšia vec je že prestali vyrábať niektoré diely na Punto II lebo už je to staré a neoplatí sa.... teraz mi praskol pliešok na slnečnej clone... mám radosť, zase nejaké kutilstvo.... na Nissane jazdím, na Punte sa hrajem na mechanika...
Nech žijú majstri z Fiatu, nechápem že je problém vyrobiť-navrhnúť obmedzovač ktorý prežije auto. A ďalšia vec je že prestali vyrábať niektoré diely na Punto II lebo už je to staré a neoplatí sa.... teraz mi praskol pliešok na slnečnej clone... mám radosť, zase nejaké kutilstvo.... na Nissane jazdím, na Punte sa hrajem na mechanika...
sporting speedgear r.v. 2000
Kedze fotky na zaciatku tohto vlakna uz nie su k dispozicii, nafotil som nieco pri oprave mojho obmedzovaca na mk2b.
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... 36#p191136
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... 36#p191136