MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje Sanchitos 1.2 NP

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

sanchitos
Fiaťák

MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje Sanchitos 1.2 NP

Příspěvek od sanchitos »

Tákže dámy a páni. Dlho som uvažoval nad tým akú voľbu prvého auta si mám vybrať. Po dlhom rozhodovaní som vydramkal od brata aby mi predal je Fiat Punto mk2a 44kw/60hp rv. 2002. Berte to tak že je to moje prvé auto a stálo 800€ a úatrične podľa toho aj vyzerá :D. Moje Punto nemá servo, nemá abs, elektrické okná sú dorábané, nárazníky bez farby, a má natočené sladkých 290 000km :D .
Ale dosť bolo rečí sami posúdte. Nejaké plány do budúcna? Určite áno. Prvá vec je 14" kolá keďže to nieje sporting a nemám 600€ na zápis s rozmerom gumy 165/70 r14 a šírky disku 7,5j, Áno znamená to že je to na TP ale bude to stretch ako sviňa :D . Ďalej by som chcel celopolep mojej metalízi keďže lakovanie by bolo strašne drahé. Neskôr podvozok -4 - 4,5 cm a potom horsa na interiér.
Pridávam nejaké foto aby ste videli ako to je pretože lepšie vidieť ako čítať.

Ku tomu TP :D áno je to pravda je to kategória N1 a sú tam len 3 miesta :D okrem toho mám skryňu v Tp a lôžko :D

Foky som nevedel pridať kôli erroru tak zatiaľ len takto.

http://pokec.azet.sk/sanchitos12/fotoal ... 7850079c20" onclick="window.open(this.href);return false;

Poprosím Vás čítajte aj komentáre k foto na pokeci a odpovedajte na ne sem. Ďakujem :)
Naposledy upravil(a) sanchitos dne 13 led 2014, 16:48, celkem upraveno 1 x.
Reklama

sanchitos
Fiaťák

Re: MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje Sanchitos 1.2 NP

Příspěvek od sanchitos »

Pridal som tam aj fotky čo som už ja robil. To zastrekanie blatníku a sticker okolo rádia a ešte aj nálepka na zadnom okne. Je to zastriakné "fušerksy" pretože som nemal peniaze aby som to urobil poriadne a nechcem som aby mi začal "hniť" blatník. Ako som hovoril bude sa gytovať a robiť celopolep.

Kolá by som chcel riešiť nejako takto http://tyrestretch.com/7.5_165_60_R14/7 ... Federal_2/" onclick="window.open(this.href);return false; samozrejme falcáky plechy alebo Borbet A v tyrkisovej farbe. Čovy nato?
Babis
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Babis »

No náhodou nevypadá špatně. Ale přecejenom 290k najeto a stav nic extra.. asi bych do něj moc neinvestoval.
Bude to akorát žrout peněz. Nauč se na něm pořádně řídit a kup něco trochu zachovalejšího :mrgreen:
Fiat Punto 60sx '96
sanchitos
Fiaťák

Příspěvek od sanchitos »

Babis píše:No náhodou nevypadá špatně. Ale přecejenom 290k najeto a stav nic extra.. asi bych do něj moc neinvestoval.
Bude to akorát žrout peněz. Nauč se na něm pořádně řídit a kup něco trochu zachovalejšího :mrgreen:

Dosť ľudí mi to už radilo ale je to pravda. Predsalen prvé auto :)
dusan.dd
Fiaťák

Příspěvek od dusan.dd »

vitaj medzi nami,pozerám že ďalší člen so značkou LC,niekde by sa mi mal povaľovať modrý znak Fiat z prednej kapoty,ak mi príde pod ruku tak ho máš u mňa
Fiat Punto 1.2 16V 3D,r.v.2004
Babis
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Babis »

sanchitos píše:
Babis píše:No náhodou nevypadá špatně. Ale přecejenom 290k najeto a stav nic extra.. asi bych do něj moc neinvestoval.

Dosť ľudí mi to už radilo ale je to pravda. Predsalen prvé auto :)
No já nic neřikám. Na první auto dobrý. Jenom to nepřeháněj s úpravama, nevyplatí se to. :)
Fiat Punto 60sx '96
sanchitos
Fiaťák

Příspěvek od sanchitos »

tak chcel by som len aby to nevyzeralo ako zlepenec poprípade dať nárazníky do farby a 14 kolá toť vše. inak ja mám to fiat logo a dobre že mi to odpadlo lebo chcem dať inú farbu loga :D asi vo farbe auta a nápis FIAT čiernou. čo vy nato? a ten link kolies? pozitiv/negativ? :D

a ďakujem za privítanie :D

aaa ešte by som sa chcel opýtať či má niekto skúsenosti čalúnením stropu alebo či mi pomôže vytepovať tú moju pretože to vyzerá ako ogrcané cigáňom. Nič v zlom počernejší punťáci ;)
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

veru vitaj medzi nami :)
... noo, ja neviem ... ja by som na tvojom mieste asi iba kúpil nejaké pekné, výrazné kolesa, ideálne niečo široké s pekným límcom, trošku natiahol gumy, možno zhodil trošku k zemi a hotovo. Nárazniky ani lak by som neriešil, ver mi neoplatí sa to, hodnota celolaku by bola vyšša ako cena auta. Keby si auto niekedy predával, hodíš naspäť plecháče, elektrony predaš zvlášť a nebudeš v takej strate... :)
K tomu stropu, ja som si ho v starom Punte prečalúnil čiernym poťahovým kobercom, nič ťažké :wink:
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
sanchitos
Fiaťák

Příspěvek od sanchitos »

Matto píše:veru vitaj medzi nami :)
... noo, ja neviem ... ja by som na tvojom mieste asi iba kúpil nejaké pekné, výrazné kolesa, ideálne niečo široké s pekným límcom, trošku natiahol gumy, možno zhodil trošku k zemi a hotovo. Nárazniky ani lak by som neriešil, ver mi neoplatí sa to, hodnota celolaku by bola vyšša ako cena auta. Keby si auto niekedy predával, hodíš naspäť plecháče, elektrony predaš zvlášť a nebudeš v takej strate... :)
K tomu stropu, ja som si ho v starom Punte prečalúnil čiernym poťahovým kobercom, nič ťažké :wink:

a ako sa ti ho podarilo tak vytvarovat? cim si to robil? a nebolo to moc tmave potom? :D
peter963
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od peter963 »

Vytaj medzi nami nech ti sluzi.Na prve auto je to dobre,tiez bi som ho velmi netunoval,len tak jemne ako pisal Matto.
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
sanchitos
Fiaťák

Příspěvek od sanchitos »

peter963 píše:Vytaj medzi nami nech ti sluzi.Na prve auto je to dobre,tiez bi som ho velmi netunoval,len tak jemne ako pisal Matto.

tak ako mne sa ani nepaci tuning ako svetla kridla narazniky a pod len pekne kola a uzemnit ho. a chcem sa opytat ci to mam riesit pruzinamy len alebo komplet podvozok? lebo som pocul ze do tych 3,5 com to tlmicu nevadi. co je na tom pravdy?
peter963
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od peter963 »

Ja bi som to riesil aj s tlmicami,ale myslim ze sa tu otom uz pisalo.
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
Petrik
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik »

Ako písali ostatní vitaj medzi nami :) ..s tým prelakovaním poprípadne pofoliovaním má Matto pravdu vyšlo by ťa to viac ako auto stálo dokopy. Stačí kupiť správny odtieň striebornej a streknúť opravené časti dostratena plus lak nato strekneš tak isto a nebudeš vidieť rozdiel a vyjde ťa to o sto krát lacnejšie :) :) ak nemáš takú farbu ako ja že si ju musím dávať namiešať :D :D
Punto MK1 1,1 S 40kW/54k r.v.96
sanchitos
Fiaťák

Příspěvek od sanchitos »

peter963 píše:Ja bi som to riesil aj s tlmicami,ale myslim ze sa tu otom uz pisalo.

okej skusim ceknu ostatne clanky ohladom tohto dakujem
sanchitos
Fiaťák

Příspěvek od sanchitos »

Petrik píše:Ako písali ostatní vitaj medzi nami :) ..s tým prelakovaním poprípadne pofoliovaním má Matto pravdu vyšlo by ťa to viac ako auto stálo dokopy. Stačí kupiť správny odtieň striebornej a streknúť opravené časti dostratena plus lak nato strekneš tak isto a nebudeš vidieť rozdiel a vyjde ťa to o sto krát lacnejšie :) :) ak nemáš takú farbu ako ja že si ju musím dávať namiešať :D :D

praveze mam raku farbu :D ale ocovy spm to kupival a zenska mi namiesala farbu podla vzorkovnika do sreju a bolo to 400 ml metalizi + 250 ml priesvitneho za 15€ a vyslo mu to 2 blatniky na styrku golfa
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“