mk1 1.6 sporting <- 0° = nestartuje

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Jerabek.David
Začátečník

mk1 1.6 sporting <- 0° = nestartuje

Příspěvek od Jerabek.David »

Začala zima a špunto nestartuje, dokud bylo 5 a více stupňů tak třeba na podruhé ale chytlo ale teď je -1 a můžu točit jak chci, startér točí ale auto prostě nechytne. Nevíte co stím, už jsem z toho vážně na prášky, minulý týden mi uletěla hadice od čerpadla (napadeno domácím kutilem, zalepená hadice silikonem). Mám tam baterii Varta 45Ah rok stará. Předem díky za rady.
Fiat Punto Sporting 1.6 8V 65kw 90hp
Reklama

armaman
Fiaťák

Re: mk1 1.6 sporting <- 0° = nestartuje

Příspěvek od armaman »

https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=67&t=21425" onclick="window.open(this.href);return false;

Podobny problem mam aj ja akurat ,ze s nohu na plyne to ide, dnes som bol po to v servise tam to nevedeli "pichnut" na diagnostiku a dnes mi asi 3x svietil "vstrek" na palubovke.
Viaceri tu pisali uz davnejsie ,ze najpravdepodobnejsie to sposobuje chybny snimac HU (hornej uvrate)
Fiatu už "nefandím"
Jerabek.David
Začátečník

Příspěvek od Jerabek.David »

Jenže mě to nechytá ani s plynem, hodil jsem auto do garáže do 15ti stupňů přes noc a ráno auto chytlo tak proč to nechytá když je pod nulou, to přece musí jet ne?
Fiat Punto Sporting 1.6 8V 65kw 90hp
armaman
Fiaťák

Příspěvek od armaman »

Skusil by som skontrolovat snimac teploty chladiacej kvapaliny nachadza sa pod rozdelovacom a snimac teploty vzduchu nachadza sa medzi filtrom a skrtiacou klapkou v gumennej hadici sania.
Přílohy
Snimac vzduchu.jpg
Snimac vzduchu.jpg (77.59 KiB) Zobrazeno 1604 x
Snimac vody.jpg
Snimac vody.jpg (108.93 KiB) Zobrazeno 1604 x
Fiatu už "nefandím"
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“