stredovy panel pomozte
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
stredovy panel pomozte
Prosim o pomoc,ako sa to vola a kde sa to da zohnat.myslym stredovy panel pod radio spojeny z riadiacou pakou.
- Reklama
Re: stredovy panel pomozte
vola sa to stredovy panel
ake mas punto? ja by som ten stredovy panel mohol este mat (z mojho punta mk2a) - mozem pozriet. daj vediet ak by si mal zaujem...
ake mas punto? ja by som ten stredovy panel mohol este mat (z mojho punta mk2a) - mozem pozriet. daj vediet ak by si mal zaujem...
no tak tak stredovy panel ako hovori kolega nadomnou ak mas punto mk1 tak mali to punta GT a potom tie vo vysej vybave takze ELX skus popozerat na nete ci neikdo nerozpredava popripade sa ti mozem spytat jedneho kamarata co ropredava GT-čko tak daj vedet potom
Punto 60 mk1 44kW
Punto GT 98kW? vo faze vylepsovanie :D
Punto GT 98kW? vo faze vylepsovanie :D
to mach: mas namysli, ze mas ten stredovy panel, ktory sa montoval do hgt alebo sporting? ten co je spojeny az s rucnou brzdou? ak ano mal by som zaujem do punta mk2a. ked tak mozem poprosit foto na mail havran.michal@gmail.com
nie, nemam taky ako na HGT - az neskor som si uvedomil, ze "Puntik" potrebuje prave taky. ja som mal ELX - t.j. tam nie je potiahnuty az k rucnej...
Chlapi,jak rozeberu stredovy panel,i kolem ovladani topeni az nahoru po radio? jedna se o mk2? nechci nic polamat: -D
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
šroubky, je jich pár.. A pak se to musí vycvaknout, není to na polámání, prostě hledej šroubky a zkoušej, když to nepůjde, někde ještě nějakej budebobas píše:Chlapi,jak rozeberu stredovy panel,i kolem ovladani topeni az nahoru po radio? jedna se o mk2? nechci nic polamat: -D
2007 - 2011 Punto mk1 40kw
2011 - 2013 Punto mk2 HGT 96kw
2013 - 201x Punto Evo Abarth 125kw
2011 - 2013 Punto mk2 HGT 96kw
2013 - 201x Punto Evo Abarth 125kw
odsrouboval jsem 4 kousky dole,dva pod popelnikem a dva z boku,jaks taks se to odcvaklo,ale drzi to jak je regulace vetraku...tak nevim,zda i tam je neco,cudlik mi vythnout nesel ...
Taky se připojuji k prosbě na středový panel do Mk1. Sháním ho už asi měsíc a nic. Kdyby ho někdo měl na prodej tak dejte vědět.
Díky moc
Díky moc
The Italian family - Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85kW; 2003
- stařeček Puntík 1.1 55 SX; 1997
- zokot
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ahojte potřeboval bych fotku kastlíku u zapalovače u středového panelu do Mk1. Zajímal by mě jak vypadá.
koupil jsem panel a nic tam není.
koupil jsem panel a nic tam není.
Nikdo nic??? Potřebuju to pro mladýho ten chce tunit1968 píše:Taky se připojuji k prosbě na středový panel do Mk1. Sháním ho už asi měsíc a nic. Kdyby ho někdo měl na prodej tak dejte vědět.
Díky moc
The Italian family - Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85kW; 2003
-
- Začátečník
Cawte punťáci...ak by niekto zhanal alebo chcel....tak mam na predaj komplet stredovy tunel na punto mk1...na cene sa dohodneme....
Ahoj lidicky ma otazecku uz nekdo zkousel prehodit do sportinga stredovej panel z ELX proste ten bez diry na menic ale zato s drzakam napoju ja mam dojem ze se bude muset menit asi aj ten plast na tunelu okolo radicku a rucky protoze to nebude pasovat takze kdyby ste to mel nekdo navic taky by se siklo
Punto mk2 sporting 1.2 16v LPG muj 1:)
Tunery na kolenách vás prosím kto máte doma alebo niekto známy má stredovaý panel prosím kontaktujte ma dohodneme sa potrebujem to ako babička svätenú vodu !! píšte mi na wo_ofer@azet.sk Dziky