Zápach v aute
Moderátor: peta.smolik
Zápach v aute
Ahoj všetci mám Pandu bez klimatizácie a v aute cítit nejaký zápach (vychádza to z výduchov kúrenia), čo by ste odporučili pozriet, poprípade vyčistit. Ja soim našiel len upchaté odtoky čo sú v priestore pod stieračmi(napadané lístie a tak podobne), iné ma nenapadlo a neviem či to môže mať niečo spoločné?
- Reklama
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zápach v aute
Asi bych zkusil vyndat větrák, jestli tam není nějakej shnilej bordel.
Když se hodně ohneš u spolujezdcovejch nohou, tak bych to tam taky trochu očuchal. Při zahejbání ovladače vnitřní cirkulace tam uvidíš hejbající se klapku a někde v dálce větrák. Ten jsem ještě nevyndaval, tak dál neporadím.
Když se hodně ohneš u spolujezdcovejch nohou, tak bych to tam taky trochu očuchal. Při zahejbání ovladače vnitřní cirkulace tam uvidíš hejbající se klapku a někde v dálce větrák. Ten jsem ještě nevyndaval, tak dál neporadím.
Honza, Fiat Panda 1.1 Active; 07/2009; žlutá mambo
Detailingclub.cz - Profesionální péče o vaše auto
Detailingclub.cz - Profesionální péče o vaše auto
Re: Zápach v aute
Příště třeba definovat co je to za zápach!
Pokud je to smrad vyjetého oleje,dělá to prasklá hadice odvětrání klik. skříně do airboxu,je přímo pod nasáváním vzduchu do kabiny a kedry kapoty většinou moc neutěsní
Pokud je to smrad vyjetého oleje,dělá to prasklá hadice odvětrání klik. skříně do airboxu,je přímo pod nasáváním vzduchu do kabiny a kedry kapoty většinou moc neutěsní