Mam problemy s tim mym kouskem.
Na studeno spatne chyta.vetsinou na 2 az 3 pokus.Kdyz pak chytne tak bud jede na 3 valce a nebo je chod dost nepravidelny.Na klepnuti nebo na kratke seslapnuti plynoveho pedalu za studena reaguje nejdriv jako kdyby dusenim(otacky jdou dolu) a po pulvterine jdou nahoru kde se vterinu nebo dve drzi samovolne zvysene otacky a pak se to opet dusi. Kdyz uz se motor zahreje tak vse bezi jak ma.Mozna ze je i nizsi vykon.nejde podle me tak rychle do otacek(ale to muze byt taky tim ze jsem si na ten vykon uz zvyknul).
Kazdopadne svicky a kabelaz je v poradku.Podtlaky taky.Vacka taky v poradku.
Dal jsem to na diagnostiku.Panove v servise mi rekli ze je spatna vaha vzduchu ale je to pry tak na 80-85%.Trochu me zarazili cenou 10-13tis.Diagnostika napsala chybu v cidle teploty vody ale to je prej dle mechaniku blbost.
Co vy na to?Muze to byt tou vahou?Ja mam jeste podezreni na vstrikovace.Navic se mi nezda jak funguje Blow-off(ale ten pujde nasledne urcite vymenit-ten byl v planu)
Kdo uz kupoval vahu vzduchu? a za kolik? kdyztak beru i odkazy nebo jestli nekdo ma kousek na prodej v dobrym stavu

Za rady a nazory budu vdecny. jestli to nekoho bude zajimat a bude mi chtit poradit tak mu poslu naskenovany hodnoty z diagnostiky.
Jsem z Olomouce(ČR)

Vsem diky