ne ne ty sa tesis len na tu slivovicupepaxx píše:superpáči sa mi odkaz teším sa aj na maníka

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
ne ne ty sa tesis len na tu slivovicupepaxx píše:superpáči sa mi odkaz teším sa aj na maníka
vpohodeBorisRossi píše:Takže chlapi, oficiálne hlásim svoju účasť na zraze, bohužia kvôli prácach na punťasovi sa budem musieť pravdepodobne zúčastniť na Mazde ale snáď prižmúrite oko
niesom si istý no napadlo ma letisko v Dlžíne ...poznám kamaráta čo bol na tom zraze Mázd alebo ako to vyskloňovaťMatto píše:milankos512 cicvor2000- super, chalani, hned si vás idem poznačiťmilankos512, čo sa týka tej pomoci, som rád , že si ochotný, určite ťa využijeme
kedže si prakticky domáci, môžeš potom pomôcť napr. s plánovaním spanilej jazdy a teraz ma napadlo
, náhodou nevieš kde v okolí sa nachádza také malé letisko, alebo niečo také? ... pozeral som totiž fotky z mazda zrazu a boli si niekde v okolí rudna zašprintovať, akorát sa mi nepodarilo zistiť kde
:
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |