nedobry start , ziadny vykon Punto HGT
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: nedobry start , ziadny vykon Punto HGT
Mne tiež trošku píska niečo, mam tušak na ten alternátor, ale kamarát je na to macher takže mu ho dam spraviť, len bude problém ho vytiahnuť kvôli ťažkému prístupu
Fiat Punto HGT 1.8 16V, 183A1000 , 96kW / 131PS, r.v. 2000,
- Reklama
Aby se vyndal alternátor, tak se muselo "odstrojit půl auta", i výfuk.
A jak píšeš pískání, tak zpětně si uvědomuji, že mi to taky tak přes půl roku pískalo většinou při nízkých teplotách. A musel jsem co 3 měsíce dobíjet baterii, což jsem přisuzoval krátkým pojížďkám, protože jsem si měřil odběr v klidu a bylo to v normě. Jen mne překvapuje, že, když byl špatný alternátor, že mi nesvítila kontrolka dobíjení.
A jak píšeš pískání, tak zpětně si uvědomuji, že mi to taky tak přes půl roku pískalo většinou při nízkých teplotách. A musel jsem co 3 měsíce dobíjet baterii, což jsem přisuzoval krátkým pojížďkám, protože jsem si měřil odběr v klidu a bylo to v normě. Jen mne překvapuje, že, když byl špatný alternátor, že mi nesvítila kontrolka dobíjení.
FIAT PUNTO 1.8 HGT 96kW/130 prodán po 10letech skvělé služby
Takže po prekontrolovani skoro všetkeho problem vyriešeny, výmena komplet palivoveho čerpadla, Puntík ide ako raketa
Problem ostal ešte so štartovaním, hlasi chyba snimača otačok motora, 25€ stojí nový, takže ešte to budem meniť tiež