MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) MARIO
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Fiaťák
v tabulkách píšou myslim 2,8 lSporting 1.2 píše:Oleje sa tu uz riesili. Daj tam Seleniu 20 K a mas pokoj. 3 litre tam idu ked sme uz pri tom.
Koukal jsem na diskuzi. jen že předchozí majitel dával CASTROL GTX 5 MAGNETIG 10W40 . Tak jestli neni lepší v něm pokračovat . ?
ještě chtěl bych si vyrobit podložky pod kola (5-8mm) (mám možnost vypálení na LAZERu ) nedělal to tu už nekdo kvůli správným rozměrům nikde jsem to nenašel(4x98 , 4x100 ?). materiál asi hliník možná i nerez
Díky
Plánuju zatim jen trochu poopravit lak od teček po kamínkách. udělat servis co bude potřeba vyměnit vyměnim , pár doplnků interieru nic velkýho.
A nějaký audio-DVD . neco jako toto : http://www.aukro.cz/item169985906_zaruk ... radio.html rádio je dobře umístěný
ted tam mám kazetový orig. blaupunkt 4+1 100w.
Jinak z venku ho asi nechám jak je . Na léto nový Bravurisy od Barumu 185/60/14.
vetší disky než mám , nemá cenu na ty český silnice dávat............
(ted jezdim 2500-3500 otáček , za 6litru na 100km )
A nějaký audio-DVD . neco jako toto : http://www.aukro.cz/item169985906_zaruk ... radio.html rádio je dobře umístěný
ted tam mám kazetový orig. blaupunkt 4+1 100w.
Jinak z venku ho asi nechám jak je . Na léto nový Bravurisy od Barumu 185/60/14.
vetší disky než mám , nemá cenu na ty český silnice dávat............
(ted jezdim 2500-3500 otáček , za 6litru na 100km )
(1.2 16v, 80ps , 6 speed) + pure Italia = Sporting (zatím najeto 182tis.km)
myslis jako stredovou diru ? nebo ta je mensi.. ? na kole.lacin píše:Jak rikala Katy - 4x98, doplnim jeste prumer diry pro naboj - 58,1 mm.
Material nejlepe dural. Hlinik je mekkej, nerez (prip. ocel) je tezka. Ikdyz tech 8 mm na vaze ani nepoznas.
ty woe, jsem nechala delat podlozk a z.l.y. mi napsal 57,6 --- a ja mu teda verim
a taky si myslim ze je 57,6...
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Z.L.Y.
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
myslis jako stredovou diru ? nebo ta je mensi.. ? na kole.Katy píše:lacin píše:Jak rikala Katy - 4x98, doplnim jeste prumer diry pro naboj - 58,1 mm.
Material nejlepe dural. Hlinik je mekkej, nerez (prip. ocel) je tezka. Ikdyz tech 8 mm na vaze ani nepoznas.
ty woe, jsem nechala delat podlozk a z.l.y. mi napsal 57,6 --- a ja mu teda verim
a taky si myslim ze je 57,6...[/quote
psal jsem58 mm těch 57,6 mám na podložce z venku na rantlu do kola
asi chyba v desetiné čarce....
nesmíš věřit Z.L.Y.m lidem