Fiat Punto II
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Fiat Punto II
Ahoj, riešim repro do môjho Fiata Punto II - 2002 5 dverové
Autorádio som si kúpil
Pioneer MVH-150UI ( 4×50 W)
Dopredu som dal repro
HERTZ DCX 130
Potreboval by som poradiť aké repro dať dozadu, bohužiaľ tam nemám žiadne repro a ako som zistil nemôžem nájsť žiadne káble, takže by som chcel poradiť aj ako toto vyriešiť. Ďakujem za rady.
Autorádio som si kúpil
Pioneer MVH-150UI ( 4×50 W)
Dopredu som dal repro
HERTZ DCX 130
Potreboval by som poradiť aké repro dať dozadu, bohužiaľ tam nemám žiadne repro a ako som zistil nemôžem nájsť žiadne káble, takže by som chcel poradiť aj ako toto vyriešiť. Ďakujem za rady.
- Reklama
Re: Fiat Punto II
No dozadu su najlepsie nejake ovaly 6x9 znacka a parametre podla toho kolko do toho chces dat. Bud do origo plata alebo si vyrobis z MDF dosky a ocalunis(lepsie to bude hrat a nebude sa vlnit kedze ma svoju hrubku a vahu) No a ked nemas kabelaz najjednoduchsie je postiahnut ju spredu.
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
Ahoj, poraď mi prosím co všechno si potřeboval pro zprovoznění tvého autorádia (Pioneer MVH-150UI) ve Fiatu Punto? Mám úplně to stejné a v Puntu je originální na CD. Pořídil jsem rámeček na přístrojovku a myslel sem, že to stačí... Ale když jsem původní rádio vyndal, zjistil jsem, že to má úplně jiný konektor na antenu :-O Nedá se do autorádia zasunout. Tak jsem chtěl aspoň vyzkoušet jak bude hrát mp3 z USB flashky a zapojil jsem to bez anteny. Ale rádio se vůbec nezapne. Ani nesvítí, prostě jako kdybych to špatně zapojil nebo tam ještě něco chybí. Originální rádio funguje v pohodě. Je možné že jsem koupil vadný kus, ale než ho budu reklamovat, tak se radši zeptám... A pak ještě dotaz, napájecí kabely mají na sobě redukci a na ní byl rozpojený modrý pár s cedulkou system remote control. Zkusil jsem konektroy spojit, ale taky to nepomohlo. K čemu mi to tam je a mám to nechat rozpojené nebo zapojené?
Předm díky
Předm díky
-
- Zkušenej Fiaťák
sewa,mam na predaj zadne plato z plexiskla,az naaahodou
Facebook-Robert Beker Pechac
Asi budu muset reklamovat rádio. Všichni tady na foru píšete, že výměna rádia je bez problémů. Já zapojim všechny redukce, už mám i redukci na anténu, ale rádio se vůbec nepustí.
Opravdu není nutné nějak upravovat dráty v ISO redukci?
Opravdu není nutné nějak upravovat dráty v ISO redukci?
Nemelo by, pokud nekdo nezprehazel piny v tom puvodnim konektoru....me to taky prez redukci jelo ihned...
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Hmm, no neviem kde je problém. Mne išlo všetko v pohode. Dal som redukciu zapojil a všetko šlapalo. Teraz chcem riešiť káble dozadu, nejak mi chýbajú.
Zajel jsem do servisu a dle technika chybí v konektoru jeden drát, který řídí napájení rádia. Jsem objednaný na příští týden, tak uvidíme. Díky za vaše odpovědi.
Ještě mě napadlo, jestli já vlastně nepíšu do špatnýho vlákna. Tohle se jmenuje Punto II. Já mám Punto z roku 2004, který má velký přední světla. Většina Punt co jezdí po městě má vepředu mnohem užší světla. neni to moje náhodou Punto III? Myslel jsem si, že jsou dvě verze Punta a pak už je to nový Grande Punto...
Punto mk1 - to je jenom jedno
Punto mk2 - verze "a" před faceliftem, úzká světla, potom "b" - menší facelift (to co máš ty) - velká přední světla, mřížka, drobné změny
Punto mk3 - Grande Punto, Punto Evo a Punto
Punto mk2 - verze "a" před faceliftem, úzká světla, potom "b" - menší facelift (to co máš ty) - velká přední světla, mřížka, drobné změny
Punto mk3 - Grande Punto, Punto Evo a Punto
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Inštaloval niekto redukciu na Punto II pre repro 165mm? Rád by som tam dal väčšie repro. Našiel som jedine toto http://www.alarmshop.sk/plasty-pod-oem- ... 65-mm.html" onclick="window.open(this.href);return false; chcel by som niečo lacnejšie.