Punto 60sx kubatura 1242 slaby vykon
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- firo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Punto 60sx kubatura 1242 slaby vykon
no tak ja jsem dojel z nemecka a zkousel jsem teda bez katu a uplne stejne tak jsem vse dal dohromady a jdu na diagnostiku
- Reklama
Máš správně nastavené rozvody? Já měl jednou o zub vedle a 120 km/h byl taky docela problém. Jelo to jak mrtvola a byl jsem rád když jsem v mírných kopcích udržel 80 km/h na 4ku s plynem na podlaze...
Se správným nastavením nemám u 60SX problém udržet nějakých 140 km/h na šestku i ve stoupání...
Se správným nastavením nemám u 60SX problém udržet nějakých 140 km/h na šestku i ve stoupání...
/F/I/A/T/ Punto mk1 # 60SX 6speed # Novitec look #
- firo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
prave rozvody jsem kontroloval jeste jsem prave bral strobolampu abych se ujistil predstihem a vse sedi pali jak ma zitra jsem objednany na diagnostiku ale ja uz fakt nevim je to hruza jinak ja mam jen 5 kvalt. jinak jak jsem vcera jel dom po dalnici tak jsem prepl na benzin sice to bylo lenive a z 80 km/hod na 150 jsem to tlacil asi 3 az 4 minuty po plnem plynu ale uz tak uspech že se to dostalo na na tu rychlost jinal lidi jake mate barvu svicek? me se zda že mam chudou smes podle barvy a mam takovy nepravidelny volnobeh a kdyz v tom nepravidelnem volnobehu dupnu po plynu tak se to zakucka a pak rozjede