HELP Hledám nějakého profíka přes elektriku (přeprograovaní)

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Miltom
Začátečník

HELP Hledám nějakého profíka přes elektriku (přeprograovaní)

Příspěvek od Miltom »

Hledám nějakého profíka přes elektriku (přeprograovaní) body computeru v okoli Ostravy Noveho Jičína a na moravě

Děkuji
Reklama

omar
Fiaťák

Re: HELP Hledám nějakého profíka přes elektriku (přeprograov

Příspěvek od omar »

Muzu doporucit Robina z Kunina u NJ tel kontekt 603295377
Ma diagnostiku snad na snad uplne vsechno od osobnich aut prez vrtulniky lokomotivy az k ponorkam :lol: a ja opravdu sikovnej a ochotnej a ceny jsou taky vcelku v pohode
Fiat PuntoII 1,2 16V Sporting 59kw,automat,rv 2000 naštěsti je to auto od mojej roby,já používám Land Rover
SpiritWolker
Všeználek

Příspěvek od SpiritWolker »

Milton, pisal som v inej teme co treba presne urobit, treba v bodycomputery prepnut snimanie rychlosti!
nic ine sa tam neprogramuje, staci najst niekoho v okoli kto ma FiatEcuScan alebo MultiEcuScan
a prepnut tak ako mas to v aute, ak mas ABS tak prepnut snimanie rychlosti auta z ABS
ak nemas ABS tak prepnut snimanie rychlosti z Prevodovky, ak mas automaticku prevodovku tak prepnut na automaticku prevodovku,

bodycomputery su stale rovnake 1999-2003 - je uplne jedno aky mas model a vybavu, kazdy body je uplne rovnaky,
podla vybavy sa lisia iba poistkove skrynky ktoru odskrutkujes z BC a naskrutkujes si tam povodnu, nic viac!
ak mas povodne kluce a code cartu tak ti viem diagnostikou priradit povodne kluce k novemu BD a tym padom nemusis menit zamky

v autoservise kde si bol naposledy mali aku diagnostiku?
na akom zaklade ti povedali ze tam nefunguje BD? ze bola zapisana chyba can.zbernice? alebo sa nevedeli pripojit do BC?

a tiez nechapem ak maju diagnostiku tak preco to neneastavili tak ako to ma byt? asi tam nemaju ziadne skusenosti :D
to si bol vo Fiate?

Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
Miltom
Začátečník

Příspěvek od Miltom »

Nemohl se připojit na body computer akorát byl na motorové jednotce ale zatím dik zkusím zajet do autorizovaného servisu a nebo za ti frajerem z kunina ........... tak frajer z kunina mi tvrdil přes telefon že to taky nejde :( tak uz jenom autorizovány servis

N kdybych vědel ze stači vyměnit jenom body computer tak bych ušetřil :)
Miltom
Začátečník

Příspěvek od Miltom »

Tak jsem byl ve Fiate u dealera v Ostrave a tam mi opet nepomohli zbavil me akorat toho blikani palubovky a zaplatil sem za 15 min 360kc :? Tak sem se rozhdl poridit cabel a fiat EcuScan a dal sem to dohromady vypl abs a zapl snimani pres prevodovku a je to :D A chtel bych podekovat SpiritWolker za Rady Vyzna se!narozdil od babraku co jsem zkousel z okoli nj a Ov Dekuji
SpiritWolker
Všeználek

Příspěvek od SpiritWolker »

Milton neni zac .) šikovny a konecne to mas hotove :D

Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“