+ pól od parkovaček
Moderátor: peta.smolik
Re: + pól od parkovaček
proč + od parkovaček?kup si modul denního svícení a bude ti to fungovat,jak má,rozsvítí se pár vteřin po startu a zhasnou zapnutím potkávaček....cena cca 250kč...
Petr,Stilo 1,9 jtd,alfa 156SW,1,9 m-jet 110kw,Lancia Thesis 2,4jtd 110kw
- Reklama
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No, nemohl bys sem hodit nějaký link na modul, který nepotřebuje ovládací napětí od parkovaček (zadních světel, os. SPZ), já jsem takovej nenašel, zřejmě blbě hledám, dík...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
já ho kupoval v kamenné prodejně,připojuje se na + od spínačky.ještě se používá varianta + od spínačky,- se zapojí na + od parkovaček,ale to lze použít pouze LED do 2W,jinak začne parkovačka prosvěcovat....
Petr,Stilo 1,9 jtd,alfa 156SW,1,9 m-jet 110kw,Lancia Thesis 2,4jtd 110kw
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem o nějakých spejšl modulech ani nevěděl, zapojení jsem pořešil klasickým relátkem (rozpínacím kontaktem) Funguje to dobře, akorát se světla rozsvítí hned po otočení klíčkem a ne až po nastartování. Ale ten + od parkovaček je potřeba, aby to relé přepnulo když se zapnou světla...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...