TYP - zatmavovací folie na skla
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
tak sem našel v Říčanech u Prahy na celé auto(3dv) i s homologací za 3600kč,zadek 2400kč.http://www.autofolie.blog.cz
Až bude teplejc tak tam letim
To Kaufik:Jak sundáš fólie?Zkur..l sem si clonítko a nevim jak ten zbytek sundat,je to pakárna sundavat to po milimetrech.
Až bude teplejc tak tam letim
To Kaufik:Jak sundáš fólie?Zkur..l sem si clonítko a nevim jak ten zbytek sundat,je to pakárna sundavat to po milimetrech.
Nechal jsem si dělat fólie na celé auto (samozřejmě vyjma čelního) za 3.000Kč v Rychvaldu. Fólie jsou CPFILMS a jsou schválené ministerstvem dopravy pod č.2945. Dostal jsem k tomu kartičku a mám i nálepky na sklech.
Takže pokud máš zájem pošlu tel. číslo.
Takže pokud máš zájem pošlu tel. číslo.
FIAT PUNTO 1.8 HGT 96kW/130 prodán po 10letech skvělé služby
-
- Fiaťák
Pokovenie vychadza cca rovnako ako folie. Rozdiel len ten ze treba vyberat skla. Folie lahko odstranis ked ich nahrejes teplovzdusnou pistolou. A POKOVENIE IDE UMYT BEZ POSKODENIA SKLA A UPLNE V POHODE NEJAKOU CHEMIKALIOU'8)'Kaufik píše:pokovení? Nebrat!
Když někoho přestane bavit mít tmavá okna, musel by vyměnit všecky za původní.
Výhoda folii je tedy taková, že jdou bez "větších" problému ztrhnout.
Folie
Cafte, tak mna vysli folie na 2500 SKK, +pas na celne sklo, +2roky zaruka na pracu, +5rokov zaruka na material, +atest, doba montaze 3hodiny, zadne sklo z 1kusu folie, samozrejme najtmavsie, montovane v Bratilsave, +osvedcenie. (ta cena je ale bez faktury)
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: