mam problem s prehravanim skladieb na USB kluci v mojom bravicku, snazil som sa prejst aj ine cudzojazycne fora, no moj problem stale pretrvava
Pouzivam USB PQI 2GB, alebo microSD kartu 128 MB Nokia v USB adapteri. Po zasunuti klucika do portu, ovladanim na volante sa mi podari preklikat k MEDIA PLAYER (nie vzdy, zobrazuje ho tam ako sa mu zachce) a tam zvolim PLAY ANYTHING a nic, hlucho, menu zmizne a zas zacne hrat radio..
Dalej ked chcem znovu urobit volbu media player, ani mi ho na palubaku neukaze, namiesto toho MESS. READER (okrem toho su tam este polozky LAST CALLS, SETTINBGS, PHONEBOOK).. Na hlasovy povel PLAY, PLAY ANYTHING, MEDIA PLAYER absolutne nereaguje..
Inac klucik som skusal mat naformatovany na FAT aj FAT32, 20 skladieb alebo len jednu ale nikdy mi skladbu v mp3 neprehral, uz zacinam byt zufaly..
Tiez som na webe nasiel upgrade blue&me na verziu 5.3, upgradeoval som ju (cez ten isty klucik), prebehol OK, ale problem pretrvava
Neskusal som odpojenie baterie (reset blueandme), bo neviem co mi to moze vykonat s RJ, radiom, celkovou elektronikou
Inac som spokojny s mojim bravickom, 2008, 1.9 MTJ 120HP vybava EMOTION
Poprosim pekne o hocijake rady
Vdaka