Fiat Punto Angel Eyes !!!!
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Fiat Punto Angel Eyes !!!!
Koupil jsem si Angel Eyes.po narocnem zapojeni se nam podarilo je rozsvitit.a ted problem.na prvni otoceni spinace krasne sviti krouzky.na druhe otoceni nam sviti krouzky s potkavacimi svetly, ale pokud prepnu na dalkove, pravy krouzek zhasne a levy sviti dal.cim to muze byt? svetla jsou zapojena spravne tim to nebude ....
- Reklama
Re: Fiat Punto Angel Eyes !!!!
Bude to tim ze sou zapojena spatne ....
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
zkusim znova : ZAPOJENA JSOU JAK MAJI BYT..mozna chyba v prepinaci svetel
Bude to tim ze to mas blbe zapojene .... kdyby to bylo spravne zapojene tak by to fungovalo jak ma. Otazku si polozil, ja ti odpovedel tak nechapu proc tu capslockujes jak nejaky retard a pises 4 vykricniky. Staci popremyslet nad tim jak fungovala stara svetla a hned ti musi byt jasne proc pri rozsviceni dalkovych ti zhasne potkavaci krouzek...
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
proc v tom pripade to dela jen u jednoho svetla i kdyz jsou zapojeny obe uplne stejne??hod nejake chytre vysvetleni
Tiez sa priklanam, ze to mas zle zapojene. Ked pred tym fungovali svetla ako maly a po nahodeny tych cinskych sraciek nesvietia ako maju tak fakt bude problem v prepinaci. Mozes byt rad ze tie cinske urob si sam vobec svietia. Daj to skontrolovat dakomu kto podobne blbosti uz zapajal.
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
Zapojene to muzes mit spravne,ale stejne se muze stat ze ti to bude svitit spatne.A to z jednoho duvodu jak uz naznacil oldoss,pokud jsou to svetla z druhovyroby nebo cina,muzou byt zapojena spatne vevnitr uz z vyroby. Tohle se mi stalo kdyz jsem nedavno menil svetlo na Ivecu.Koupilo se to nejlevnejsi a po zapojeni mi svitilo opacne dalkove a potkavaci,musel jsem prepojit kable primo ve svetlech.Muze to byt i tvuj pripad
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic