koupil jsem si angel eyes (dělené se dvěma kroužky).Absolutně žádný návod a konektor do světel je jen jeden a to ještě úplně jiný než jaký v autě najdete.Mohl by mi někdo poradit jak světla zapojit? otazky typu hledej už to tady bylo nebo google si strčte do zadele...
po prve strca sa do prdele ked mas blbe reci hladaj si rady niekde inde
a pod druhe ked si debil tak neobjednavaj ked to nemas overene [najskor sa pytaj potom kupuj]
a po tretie objednal si si tieto svetla
este som si dal namahu ukazat ti rozdiel
obydve svetla su urcene na ten isty rocnyk ale kazde maju inu koncovku tie dvojite maju jednu koncovku tie cele maju dve
Přílohy
fk_scheinwerfer_fiat_punto_fkfs042005.jpg (42.49 KiB) Zobrazeno 5182 x
scheinwerfer_angel_eye_fiat_punto_fkfsfi002.jpg (65.26 KiB) Zobrazeno 5182 x
Zdravim, chtěl bych se zeptat, jak je to se světly. Měl jsem původně H4 a nedávno jsem je předělal na H1, respektive angel eyes H7. Originalní H1 svítí při zapnutých dálkách oba páry (dálkové + tlumené )nebo se mezi sebou přepínají???
Diky za odpoved, takze ted uz jen docilit toho aby to tak bylo. Protoze a jelikoz jsem to predelaval z H4, tak mi to dela to, ze se mezi sebou prepinaji dalkove a tlumene .
Kbyby nekdo vedel jak na to, rad si necham poradit
Dobrý deň, tiež som si kúpila delené angel eyes H7...a originálne sú H1 a H4... takže by som potrebovala poradiť s výmenou... niekto kto s tým ma skúsenosti??? ďakujem...