tlachaní
Moderátor: peta.smolik
Re: proch
Hele nechtěl jsem se do toho vůbec vměšovat, ale teď je chilly fakt k smíchu Ať Ti to jede třeba 300 a rencek lítá nadzvukově, ale buď si stůj za tím co říkáš nebo drž hubu kámo.
Punto 1.2 8V, rv. 02 - slouží dál už zase nám
Saab 9-5 Aero
ex:
Punto 55 S, rv. 96 - odpočívá v pokoji
Alfa Romeo Giulietta TBi QV - odpočívá v pokoji 😢
Honda Civic 8G 1.8
Saab 9-5 Aero
ex:
Punto 55 S, rv. 96 - odpočívá v pokoji
Alfa Romeo Giulietta TBi QV - odpočívá v pokoji 😢
Honda Civic 8G 1.8
- Reklama
No panové,možna se smějete,ale já mam čip asi tyden takže je jasný že jsem chtel videt co to umí,tachometr mám do 225 myslím a mám asi jako každy navigaci v telefonu,ktera mi ukazovala na d1 244km/h. Mám tedy 3dv.
1.9jtd 85kw.....2004
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
My se nesmějeme, my jen žasneme...Firma co ti dělala úpravu odvedla dobrou práci protože do auta ti nacpali něco kolem 140 kW a lehce přes 410 Nm...Při téhle rychlosti jsi měl kolik otáček? Ale jinak tedy gratuluji, fakt hustý...Škoda že nevíme, jakou máš motorizaci...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
Aha,prominte,mám 1.9jtd 85kw original a přečipovano v Praze firmou autochip,podle brzdy 148ps 347nm,to koukam do papíru co mi dali. Kež bych měl tolik co píšeš kw,ale to jedině až koupím jiné auto. Kolik točíte km/h na 3 a 4?
Nevím kolik sem tam měl přesně otačk na to sem koukl jen tak zběžně,ale myslím že to bylo v pulce červeného tak něco kolem 4800rpm asi...
Nevím kolik sem tam měl přesně otačk na to sem koukl jen tak zběžně,ale myslím že to bylo v pulce červeného tak něco kolem 4800rpm asi...
1.9jtd 85kw.....2004
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Kolik točím na 3-4? No to já nevím, nezkoušel jsem to, ani nebudu, škoda motoru, nejsem závodník...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
- Kontaktovat uživatele:
Tezko sezenu jinej motor,kterej ma najeto 85 tis...
Píšeš cat off,k čemu to je lepší? co technicka?
Píšeš cat off,k čemu to je lepší? co technicka?
1.9jtd 85kw.....2004
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: tlachaní
Byl v rodině,od fungláče...
Kat off je dobrý...prostě kat se vyndá a místo něj se dá rezonátor, vypadá to jako kat, ale je to jen bandaska s upravenou rourou uvnitř. (prodávají to poláci na aukru třeba, stačí zadat třeba náhrada kat, nebo rezonátor, po mejlu se s nima domluvit, pošlou to i z objímkama a nemusíš nic svařovat...) Je dobré odstranit tlakovou ztrátu, kterou ve výfuku kat klade, motoru se lépe vydechuje a nemá se co zasírat, když jezdíš pomaleji. Když se kat zasere, tak se plyny déle zdrží na turbu, to se víc zahřívá a to taky nechceme...daleko dříve ho odpravíš. Řekl bych že u dieselu je lepší vyndat spíš kat , než dávat sportovní filtr ale samozřejmě se to nijak nevylučuje...Na emise to nemá vůbec vliv, protože kat u dieselu omezuje myslím NOx a na emisích se měří kouřivost, tedy to co omezuje tenhle kat, na emisích neměří (vyzkoušeno na Puntu JTD) a vím to od známého kterej dělá na emisích, on mě řekl, abych to vyndal...Se Stilem na emise vůbec nechodím, huntovat si motor nehodlám a raději 200,- připlatím...4x až 6x přeběhové otáčky, no díky nechci...
Kat off je dobrý...prostě kat se vyndá a místo něj se dá rezonátor, vypadá to jako kat, ale je to jen bandaska s upravenou rourou uvnitř. (prodávají to poláci na aukru třeba, stačí zadat třeba náhrada kat, nebo rezonátor, po mejlu se s nima domluvit, pošlou to i z objímkama a nemusíš nic svařovat...) Je dobré odstranit tlakovou ztrátu, kterou ve výfuku kat klade, motoru se lépe vydechuje a nemá se co zasírat, když jezdíš pomaleji. Když se kat zasere, tak se plyny déle zdrží na turbu, to se víc zahřívá a to taky nechceme...daleko dříve ho odpravíš. Řekl bych že u dieselu je lepší vyndat spíš kat , než dávat sportovní filtr ale samozřejmě se to nijak nevylučuje...Na emise to nemá vůbec vliv, protože kat u dieselu omezuje myslím NOx a na emisích se měří kouřivost, tedy to co omezuje tenhle kat, na emisích neměří (vyzkoušeno na Puntu JTD) a vím to od známého kterej dělá na emisích, on mě řekl, abych to vyndal...Se Stilem na emise vůbec nechodím, huntovat si motor nehodlám a raději 200,- připlatím...4x až 6x přeběhové otáčky, no díky nechci...
Naposledy upravil(a) proch dne 01 bře 2013, 18:51, celkem upraveno 1 x.
Trojku si nemůžu zaboha vzpomenout, ale jestli to bude něco kolem 130?! a 4. točím při 4500ot. rovných 170 tacho , ale to už musí být abych ho takhle trápil... Je teda pravda že když už to červený začíná až tam tak by to měl vydržet, ale srdce mě tam nějak nechce pouštět, spíš točím při sportování tak do 3500-4000 a využívám krouťák
proch: tak jestli máš najeto 85 tis. tak ti jen a jen závidím a to klidně nahlas , můžu ti s klidem říct že před sebou máte ještě minimálně 200 tisíc v relativním klidu
proch: tak jestli máš najeto 85 tis. tak ti jen a jen závidím a to klidně nahlas , můžu ti s klidem říct že před sebou máte ještě minimálně 200 tisíc v relativním klidu
Stilo MW 1.9 JTD 115... 18", H&R -40mm... EGR-off, výfuk-off, váha-off, Garrett GT1749VA, Chip by BitPower => non-stop italian orgasm Aneb nejuhulenější stilo v širém okolí
já trojku taky tak nějak,ale 4 v klidu 185km/h,kouknu na tu převodovku do dat co tam píšou...
tak už to mám... 115ps čtvrtý stupen je 0,848 něčeho, 80ps 1,156 něčeho, 2.4 benzín 1.161
tak už to mám... 115ps čtvrtý stupen je 0,848 něčeho, 80ps 1,156 něčeho, 2.4 benzín 1.161
1.9jtd 85kw.....2004
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Nojo 85 tis...ale musím udělat rozvody, protože sice to nemá najeto, ale ten řemen už je starej 7 let, tak si říkám, aby se netrhnul...
proch: no tak 7 let už je dost no, koukám s tím autem asi moc nenajezdíš co?! Jinak už víš co bude dávat za rozvody a kde budeš kupovat?!
kiwi: to jsi našel předpokládám v ePERu... to ti bohužel neporovnám protože se mi ho ještě nepovedlo zaboha zprovoznit
kiwi: to jsi našel předpokládám v ePERu... to ti bohužel neporovnám protože se mi ho ještě nepovedlo zaboha zprovoznit
Stilo MW 1.9 JTD 115... 18", H&R -40mm... EGR-off, výfuk-off, váha-off, Garrett GT1749VA, Chip by BitPower => non-stop italian orgasm Aneb nejuhulenější stilo v širém okolí
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No já právě s tím jezdím, když jsem to kupoval, tak měl 58 tis, tak já najel za rok 28 tis...Rozvody koupím asi na aukru Valeo a někoho sehnat na práci se snad podaří. Dříve jsem si to dělal sám, ale už na to kašlu...
Proč si ten ePer nezkoukneš na netu
http://eper.fiatforum.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Proč si ten ePer nezkoukneš na netu
http://eper.fiatforum.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak to máme podobnej nájezd ... No uvidíš za kolik bys sehnat to Valeo, pokud chceš můžu ti poslat kluky z mostu který maj rozvody i s pumpou od Gatese za 2252,-... a za ty kluky se zaručím, nakupuju u nich furt a ještě nebyl sebemenší problém
o tom ePERu na netu ani nevím , tak to ti děkuju mockrát
o tom ePERu na netu ani nevím , tak to ti děkuju mockrát