Aditiva Bishops

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
MozartTx
Začátečník

Aditiva Bishops

Příspěvek od MozartTx »

Ma někdo zkušenosti s aditivem do oleje od teto firmy? Já osobně zatím používám od nich aditivum pro benzin a motor se krasne ztišil. A to jak při benzinu tak při přechodu do LPG režimu . Tak přemýšlím i o aditivu do oleje. Olej používám výhradně Selenia.
Reklama

oldoss
Znalec

Re: Aditiva Bishops

Příspěvek od oldoss »

Aditivum do oleja? To uz na aky ko...t to tam chces dat? :shock: Tiez aditivum do benzinu je kravina, ked tak vymen palivovy filter a vycisti nadrz to je to naj co mozes urobit. Vsetko ostatne je iba placebo efekt...
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
MozartTx
Začátečník

Aditiva Bishops

Příspěvek od MozartTx »

Tak je pravda, ze nějak osobně nezjistim zda to fakt pomáhá , mám jen vyzkoušeno do toho benalu. A tam jsem jedine spozoroval to snížení hlučnosti , ale jestli to pomohlo ventilum nebo sedlum tak to nevim. Nemám rentgenové oči. Takže se na to asi vyprdnu. Levne to také zrovna neni,
ScR
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od ScR »

jenom chyták na ovce ;-) kdyby to fungovalo, dávaly by to rafinérky rovnou do benzinu a ty by sis za to v konečné ceně pěkně připlatil ;-)
######
.ScOrE.
oldoss
Znalec

Příspěvek od oldoss »

Ak chces uzdrzat motor v co najlepsej kondicii pravidelne men a davaj mu kvalitny olej a jazdi s nim ako clovek hlavne za studena a ti garatnujem, ze ten motor auto prezije. Vobec by som taketo srandi nelial do oleja a uz vobec nie do nadrze, ktovie ake to ma zlozenie a co vsetko to dokaze v motore rozpustit. Keby to bol diesel tak to este beriem, ze tam das VIFko alebo podobnu srandu ale do benzinu to je zbytocne.
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
MozartTx
Začátečník

Aditiva Bishops

Příspěvek od MozartTx »

Tak dam na rady vetsiny :-) díky chlapi moc. Jak nejsem profik. Proto se vždy zeptám .
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“