punto 2 kolik ma silentbloku motor ?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
punto 2 kolik ma silentbloku motor ?
Cauko vsem.Kolik ma motor silentbloku ?3 na motoru horni ulozeni prava a leva strana a dole ty brejle ?Ten jsem menil a stejne me poskakuje radicka kdyz pridavam plyn.Nebo je tam jeste nekde nejakej?A nebo mam na hornim ulozeni motoru nejakej v haji ? Dik za info.
- Reklama
Re: punto 2 kolik ma silentbloku motor ?
No ja si myslim ze na pravej strane je na motor a na lavej je na prevodovku,potom je este jeden zo spodu ale ten som uz menil ale ani za pana si nespomeniem POkial si menil ten spodny,a stale klepe riadiaca tak to mozno bude ten vlavo hore,otvor kapotu a mozno uvidis.Inac keby niekto potreboval,mam neake silentbloky na Kia ceed, a Sportage,nepouzite
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
Este som zabudol Kedze je tu tema o tomto,nevie niekto kde na internete zohnat silentbloky motora a prevodovku na moju 1,3 Multijet?? Ja nemozem nic najst
Ten spodni se me celkem blbe hledal,ale nasel sem ho na www ztrankach a po tech na motoru jsem se nedival,ale kazdopadne asi budou hodne k dispozici.Pokud si vzpomenu ja pohledam ty ztranky kde to bylo a dam link.Dnes ne jdu brzo spat :(Rano zase ceka prace..
..že by zásoby z Kie ze Žiliny?Laci77 píše:Inac keby niekto potreboval,mam neake silentbloky na Kia ceed, a Sportage,nepouzite
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Bohužial nieliborko píše:..že by zásoby z Kie ze Žiliny?Laci77 píše:Inac keby niekto potreboval,mam neake silentbloky na Kia ceed, a Sportage,nepouzite
cau tak tady je odkaz. http://www.dilyfiatov.cz/7708-silentbloky/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu jsem kupoval.Hele jaky je ten silenblok u te prevodovky jak si psal,ze ho mam vadnej? jinak dily co nemaji vystavene maji skladem.Ten prostredni silentblok me stal kolem 600 kc.
Kua skoda,ze nejsi z Brna jsme mohli pokecat a vyzkouset auta )
Tu jsem kupoval.Hele jaky je ten silenblok u te prevodovky jak si psal,ze ho mam vadnej? jinak dily co nemaji vystavene maji skladem.Ten prostredni silentblok me stal kolem 600 kc.
Kua skoda,ze nejsi z Brna jsme mohli pokecat a vyzkouset auta )
Pridi na celoslovensky zraz, urcite vsetci privitaju susedov!!
zdravím mám tu nějaky silentblok z JTD z převodovky jestli by jsi chtěl
mozes posunut neake foto
napiš mi na mejl Vaclav31@seznam.cz a pošlu ti fotoLaci77 píše:mozes posunut neake foto