MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje :) ScR
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje :) ScR
tak abych nezdržoval, koupeno před měsícem, cca 124tkm, plechově dobrý, hned z fleku vyměněný kotouče na předku
původně sem to chtěl jenom na dojíždění do továrny, ale ono je to celkem milá plechovka, takže pomalu dostává "sladkosti" a bude dál rozmazlovaná
zatím zadní plato vyměněný za SB desku s kobercem a novýma repro SONY, vydrbaná i za ušima, pod předním oknem byl scoro celej strom (listí) že to ani netáhlo, drobet naleštěno a brzo pokračování (nový liťáky,stropní světlo, středová opěrka, elektrický okna, zadní opěráky s opěrkama hlavy a další) a na jaře pude do novýho laku v tmavě červené
původně sem to chtěl jenom na dojíždění do továrny, ale ono je to celkem milá plechovka, takže pomalu dostává "sladkosti" a bude dál rozmazlovaná
zatím zadní plato vyměněný za SB desku s kobercem a novýma repro SONY, vydrbaná i za ušima, pod předním oknem byl scoro celej strom (listí) že to ani netáhlo, drobet naleštěno a brzo pokračování (nový liťáky,stropní světlo, středová opěrka, elektrický okna, zadní opěráky s opěrkama hlavy a další) a na jaře pude do novýho laku v tmavě červené
######
.ScOrE.
.ScOrE.
- Reklama
- CrazyManer
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje :) ScR
to je to co tu scházelo pěkný, to máš po nějakym dědovi že to má tak málo nalítáno ne? ta moje plechovka má skoro 300tis
FIAT PUNTO MK1 / 176 / 1.1 / 55s
Kód: Vybrat vše
http://www.soundcloud.com/escobarrbeats
mělo to dohromady jen dva majitele, toho přede mnou a mě;-) podle servisní knížky to bylo naposled v servisu na kontrole a výměnách před 20tkm ale zas je rozdíl koupit něco v Čechách po dvou majitelích a nebo z Němec, tady jsou úplně jiný silnice, úplně jiný palivo, lidi líný a neuměj, všechno dělaj servisy takže o ty plechovky je celkem dobře postaraný, něco jako když sem dělal v Holandsku, tam byly auta po 20letech jako kdyby vyjely z fabriky předevčírem ale taky jim tam nesněží a nesolej silnice
jinak popelnice už má zadní dělený opěradlo s opěrkama, až bude lepší počasí, vyměníme v předku okna za elektrický co se zatím válej pod postelí, stejně jako čirý blinkry, palubka s otáčkoměrem, zakouříme zadní okna, do tý doby přebrousím a přetmelím a do černýho matu hodím ALU felgy, takže na jaro to bude echt krasavice
jinak popelnice už má zadní dělený opěradlo s opěrkama, až bude lepší počasí, vyměníme v předku okna za elektrický co se zatím válej pod postelí, stejně jako čirý blinkry, palubka s otáčkoměrem, zakouříme zadní okna, do tý doby přebrousím a přetmelím a do černýho matu hodím ALU felgy, takže na jaro to bude echt krasavice
######
.ScOrE.
.ScOrE.
- CrazyManer
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
To mame skoro stejny plany s tema vinovkama, ja az se vyvari podlaha a daj novy prahy mam taky v planu zafoliovat zadek, a alu kola chci hodit do matovy bily plastidipem ty to budes delat barvou, folii nebo dipem?
- PuntoRipper
- Fiaťák
Vypadá zachovale , hlavně jestli není schnilý, ale nevypadá
Jaký to má motůrek?
EDIT: už čtu že je plechově dobrý, tak dobrý
Jaký to má motůrek?
EDIT: už čtu že je plechově dobrý, tak dobrý
EX: 1x Punto mk1 1.1, 1x Punto mk2 16v, 5x Punto mk2 8v, Grande Punto 1.4 8v, Grande Punto 1.3 JTD
Nyní: Grande Punto 1.4 tjet
motorečkorizace je 1,1 výkonově asi v polovině (spíš míň) co moje 750 motorka
ráfky pudou normálně do barvy, na tu gumolakovnu sem se tady díval, nevypadá to zle ale drahý jak stádo kuref zatím mi kola ležej v předsíni, v nejbližší době je svlíknu z gum, ke každýmu si pěkně sednu a budu brousit a brousit a brousit, a pak tmelit a brousit a tmelit a brousit ... hlavou mi proběhl komaxit,ale tady nikoho neznám a vozit je qůli tomu do Olomouce by vyšlo pekelně draho takže základovka a matná černá, černá je dobrá
ráfky pudou normálně do barvy, na tu gumolakovnu sem se tady díval, nevypadá to zle ale drahý jak stádo kuref zatím mi kola ležej v předsíni, v nejbližší době je svlíknu z gum, ke každýmu si pěkně sednu a budu brousit a brousit a brousit, a pak tmelit a brousit a tmelit a brousit ... hlavou mi proběhl komaxit,ale tady nikoho neznám a vozit je qůli tomu do Olomouce by vyšlo pekelně draho takže základovka a matná černá, černá je dobrá
######
.ScOrE.
.ScOrE.
- PuntoRipper
- Fiaťák
Taky mám 1.1 . Je to výkonově asi jako můj simson 70ccm, možná trošku rychlejší . V jednom člověku se s tím dá jakš takš pohybovat, ale jak je víc tak je to utrpení . Ale zato předjíždění je slušný adrenalin
Jinak nevím jestli bych dával černá kola...černá opticky změnšuje a na první pohled to bude vypadat jako plechy . Ale samozřejmě záleží na tobě
Jinak nevím jestli bych dával černá kola...černá opticky změnšuje a na první pohled to bude vypadat jako plechy . Ale samozřejmě záleží na tobě
EX: 1x Punto mk1 1.1, 1x Punto mk2 16v, 5x Punto mk2 8v, Grande Punto 1.4 8v, Grande Punto 1.3 JTD
mě nebude tak moc trápit že to opticky zmenší, ale černý gumy, černý ráfky, červený brzdiče ... a už to vypadá líp možná ještě červený reflex linky po obvodu jako mám na motorce pokud je někdo dokáže v tom rozměru vyříznout
######
.ScOrE.
.ScOrE.
taxem trochen "tunil" vnitřek dostane středovej tunel, za což díky Twolive, malinko stříklej červenou, to samý na nové palubce s otáčkoměrem kterou sem sehnal, alu disky jsou obroušený a čekají na trochu tepla pro nástřik tmelem a následnou matnou černou brzdiče do červené zároveň s výměnou na letní a výměnou brzdových hadiček a kapaliny
nějaký fotky hýr
---
---
a vytuněno
--- ještě asi stříknem panely na klimě a kolem výdechů esli to dokážu rozebrat
červená je prostě dobrá
nějaký fotky hýr
---
---
a vytuněno
--- ještě asi stříknem panely na klimě a kolem výdechů esli to dokážu rozebrat
červená je prostě dobrá
######
.ScOrE.
.ScOrE.
no, sem tady dlouho jaxi nebyl žeja, takže pár minipidizměn
do čumáku přišly světla denního svícení a mlhovky který sem vyébajoval
trochu "karbon" folie na haupnu, střechu, počasí nedovoluje dodělat pátý dveře, takže až vyleze trochu mozol
v předsíni čeká vrchní spoiler s třetím brzdovým na olep folií, pak vymyslet jak ho přidělat ke dveřím, bodla by nějaká měkčí guma cca 1cm silná, aby to dosedlo a nejspíš ju prostě přivrtám durch
v autě sou potahy v barvě, koberečky, budu si ještě drobet hrát
ohledně počasí a polepu boku auta existuje přímá souvislost, musí bejt prostě trochu hezky na střechu přijde dozadu žralokova ploutef, abych tu Antenne Bayern občas chytil
nemá někdo zkušenost s polepením nárazníků?
jo, a že sem tam narval dálkovej centrál sem vám už říkal? nee? no tak to říkám teď už mě nebavilo furt někomu otvírat jak osobní řidič a taky sem musel vyměnit zadní plato páč sem měnil reproně, takže teď sice můžu ohluchnout ale ohluchnu při dobrý muzice
btw, nevíte co narvat do palubky za repráčky? moc tam toho místa není, a už jedny mi shořely (nebudu hluchej?)
v listopadu asi pojedu na pár dní do Olmika, tak chcu nechat namontit elektrický okna co mám pod postelí a to bych narval nějaký reproně do dveří, má s tím někdo u MK1 zkušenost?
do čumáku přišly světla denního svícení a mlhovky který sem vyébajoval
trochu "karbon" folie na haupnu, střechu, počasí nedovoluje dodělat pátý dveře, takže až vyleze trochu mozol
v předsíni čeká vrchní spoiler s třetím brzdovým na olep folií, pak vymyslet jak ho přidělat ke dveřím, bodla by nějaká měkčí guma cca 1cm silná, aby to dosedlo a nejspíš ju prostě přivrtám durch
v autě sou potahy v barvě, koberečky, budu si ještě drobet hrát
ohledně počasí a polepu boku auta existuje přímá souvislost, musí bejt prostě trochu hezky na střechu přijde dozadu žralokova ploutef, abych tu Antenne Bayern občas chytil
nemá někdo zkušenost s polepením nárazníků?
jo, a že sem tam narval dálkovej centrál sem vám už říkal? nee? no tak to říkám teď už mě nebavilo furt někomu otvírat jak osobní řidič a taky sem musel vyměnit zadní plato páč sem měnil reproně, takže teď sice můžu ohluchnout ale ohluchnu při dobrý muzice
btw, nevíte co narvat do palubky za repráčky? moc tam toho místa není, a už jedny mi shořely (nebudu hluchej?)
v listopadu asi pojedu na pár dní do Olmika, tak chcu nechat namontit elektrický okna co mám pod postelí a to bych narval nějaký reproně do dveří, má s tím někdo u MK1 zkušenost?
######
.ScOrE.
.ScOrE.
další minipidituting
páč bylo hezky a já spal jenom do jedný, taxem si trochu hrál, kufr v karbonfolii ale ten zejtra předělám páč už byla tma a nejspíš sem to pomrvil, musel sem to přebrousit qůli tomu debilnímu bezbarvýmu laku a trochu stříknout, a zatím sem si proužknul takovej chudší Adidas na čumák zejtra pokračování na střeše
páč bylo hezky a já spal jenom do jedný, taxem si trochu hrál, kufr v karbonfolii ale ten zejtra předělám páč už byla tma a nejspíš sem to pomrvil, musel sem to přebrousit qůli tomu debilnímu bezbarvýmu laku a trochu stříknout, a zatím sem si proužknul takovej chudší Adidas na čumák zejtra pokračování na střeše
######
.ScOrE.
.ScOrE.
pokračování tutingu
tentokrát to odnesla prdel a tady ju máte eště špinavoučkou a ještě bez kšiltovky
ta folie mrcha drží tak dobře že dyž sem ju sundal poté co sem to trochen zmrvil tak šel dolů aj lak a musel sem to znova scoro celý zbrousit
tentokrát to odnesla prdel a tady ju máte eště špinavoučkou a ještě bez kšiltovky
ta folie mrcha drží tak dobře že dyž sem ju sundal poté co sem to trochen zmrvil tak šel dolů aj lak a musel sem to znova scoro celý zbrousit
######
.ScOrE.
.ScOrE.
- CrazyManer
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
dobře ty až na tu monster energy nálepku ale to máš asi z recese
víš jaxe ten monšter rozsvítí když zabrzdím? toe jak bubák na kolech
ale pude dolů a celej zadek do černý folie na skla
ale pude dolů a celej zadek do černý folie na skla
######
.ScOrE.
.ScOrE.
- CrazyManer
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
no a kde je fotka s pokračováním na střeše a kšiltovkou?